Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 18:45

Με Κέμπε και Δαραμάρα κλείδωσε την πρωτιά η Άνω Μερά [vid]

Με τα νέα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, Κέμπε και Δαραμάρα να σκοράρουν από δύο φορές ο καθένας, η Άνω Μερά κατάφερε να πάρει σήμερα (03/02) μια σημαντική νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στον Α.Ο. Πάγου και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου που θα της δώσει το μπόνους των δυο βαθμών για την β΄φάση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι του Πάγου από την πλευρά τους μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στην 5η θέσης έχοντας 1 βαθμό λιγότερο από τον ΠΑΣ Τήνου και στον τελευταίο αγώνα με τον Ανδριακό θα διεκδικήσουν τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους δώσει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να κυνηγούν το γκολ από νωρίς, όμως ο Α.Ο. Πάγου μπόρεσε να ισορροπήσει και να παραμείνει κοντά στον ρυθμό.

Η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί στο 27΄ με τον Δαραμάρα, ο οποίος μόλις στη πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να σκοράρει, καθώς βγήκε στην αντεπίθεση μόνος του πέρασε τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Α.Ο. Πάγου ισοφάρισε στο 36' με τον Φώσκολο, ο οποίος μετά από φάση διαρκείας μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε από κοντά το 1-1.

Η ομάδα του Πέτρου Ξανθόπουλου στο 2ο μέρος του αγώνα ανέβασε ρυθμούς και μόλις στο 47' με ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Κέμπε έκανε 2-1.

Ο Δαραμάρας ξαναχτύπησε στο 76', μετά από κόρνερ και με πλασέ από κοντά έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Κεμπέ στο 90', ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Κουκά και Ρούσσος Ι.

Α.Σ. Άνω Μεράς (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τζάβρας, Παπαδάκης (90' Χανιώτης), Ουζούνογλου (83' Ντιουφ), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Αμντούλ (80' Βαγενάς), Ξενάκης, Δαραμάρας, Δημητρανόπουλος (10' Γκολέμης), Κέμπε

Αναπληρωματικοί: Μπουμπουρής, Χριστοδουλάκης

Α.Ο. Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Μαρουδιάς Φ (65' Βουτσίνος), Φωτεινιάς, Μαρουδιάς Ν. (86' Αλουμάνης), Γεράρδης Φ., Βαβουράκης, Γεράρδης Γ. (53' Παππουδής), Φώσκολος, Μ. (81' Σούμπιτσης), Χαλκιάς, Παράβαλος, Μαϊπάς, Πρίντεζης

Αναπληρωματικοί: Φούντας, Ρούσσος, Νικητίδης

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares