Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 15:00

Με σούπερ Λιβάνιο, ο ΑΟ Σερίφου 4-2 το Νηρέα

Στην κορυφή του 2ου ομίλου παρέμεινε ο ΑΟ Σερίφου που επικράτησε του Νηρέα με 4-2. Μετά από 12 ματς, η ομάδα του Γιάννη Ράμπια προηγείται στην κατάταξη έχοντας 31 βαθμούς δηλαδή ένα πόντο περισσότερο από τον 2ο ΑΟ Πάρου που έχει και περισσότερο παιχνίδι.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Μαρίνος Λιβάνιος που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ των νικητών.

Πλέον ο ΑΟ Σερίφου θέλει μια νίκη για να κλειδώσει την 1η θέση στα δυο τελευταία ματς, ή ακόμη και να μην κερδίσει τον Αστέρα Μαρμάρων, θα χρειαστεί να μην χάσει από τον ΑΟ Πάρου την τελευταία αγωνιστική για να περάσει ως πρώτος.

Στο α' ημίχρονο ο ΑΟ Σερίφου εκμεταλλεύτηκε την αποτελεσματικότητα του Μαρίνου Λιβάνιου και πέτυχε στα πρώτα 27' τρία τέρματα, μπαίνοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιέζοντας σε όλες τις γραμμές το Νηρέα.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πάρου ευτύχησε να μειώσει πριν κλείσει το ημίχρονο και να σκοράρει δεύτερο τέρμα νωρίς στην επανάληψη με αποτέλεσμα το ματς να είναι στην κόψη του ξιραφιού μέχρι τη στιγμή του 69' που ο ΑΟ Σερίφου πέτυχε το τέταρτο γκολ και κλείδωσε το τρίποντο.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ. Σέντρα Παππά ο Λιβάνιος επιχειρεί το ανάποδο ψαλίδι χωρίς επιτυχία, η μπάλα μένει στην κατοχή του και σε δεύτερο χρόνο με σουτ κάνει το 1-0.

15' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ. Σχεδόν από τη σέντρα ο Λιβάνιος βλέπει εκτός τέρματος τον Βασιλάρο και με ένα εντυπωσιακό σουτ σημειώνει το γκολ της αγωνιστικής.

18' Σέντρα του Παπαδόπουλου ξεμαρκάριστος ο Αρκουλής από την μικρή περιοχή δεν πιάνει καλά την κεφαλιά η μπάλα φεύγει άουτ.

27' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ. Η μπάλα στρώνεται στον Λιβάνιο λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ σημαδεύει σωστά και πάλι κάνοντας το 3-0.

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ. Εκτέλεση φάουλ του Ραμπαβίλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ανάποδη κεφαλιά του Μπαμπαλιού ο Βασλαμάκης κάνει προσπάθεια να διώξει όμως η μπάλα περνάει τη γραμμή.

44' Ρούσσος γραμμη της περιοχής σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε έναν αμυντικό και πέφτει ο Βαλσαμακης και τη διώχνει κόρνερ.

50' Ο Ραμπαβίλας μέσα στην περιοχή κερδίζει το πέναλτι.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΡΕΑ. Ο Παθών αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 3-2.

69' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ. Σέντρα Παππά στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Ρεβύνθη πριν σκάσει η μπάλα παράλληλα, πλασέ το Λιβάνιου εντυπωσιακά ο Βασιλάρης αποκρούει αλλά σύμφωνα με τον επόπτη Αγγέλου η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

87' Ρεβύνθης κόβει παράλληλα τη μπάλα βρίσκοντας τον Αλέξανδρο Μαγουλά μέσα στην περιοχή ξεμαρκάριστο με το σουτ του τελευταίου να περνάει άουτ.

90+4' Ο Σιμόπουλος κάνει το σουτ όμως ο Κοσμάς Βαλσαμάκης.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ., Βαλσαμάκης Κωστ., Παγιολάρι, Παρίσης Κ. (85' Ρεβύνθης Ν.), Μουστάκας, Μαγουλάς Α., Λιβάνιος Μ. (77' Ατσόνιος), Παπαδόπουλος, Παρίσης Δ. (46' Μαγουλάς), Ρεβύνθης Κ. (89' Αδελιανάκης), Παππάς.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (Νίμος Μοστράτος) Βασιλάρης, Ραμπαβίλας (82' λ.τρ. Τριπολιτσώτης), Ζουμής Η., Άλκο, Ρεσουλάι, Παπαδόπουλος, Μπαμπαλιού (86' Κρίστι), Σιμόπουλος, Ρούσσος, Βράπι, Αρκουλής.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares