Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 00:17

Παραιτήθηκε και ο ΑΟ Σερίφου, με 6 ομάδες η β΄φάση

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας που δημοσιεύθηκε στις 7 Μαρτίου που ανέφερε ότι μετά τους Παμμηλιακό και ΑΟ Καρτεράδου και ο ΑΟ Σερίφου σκέπτεται να μην συνεχίσει στην β΄φάση του πρωταθλήματος.

Αργά το βράδυ, με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook η διοίκηση των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου ανακοίνωσαν την απόφαση τους περί μη συμμετοχής τους στη β΄φάση.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από τις Δυτικές Κυκλάδες αναφέρουν οικονομική δυσκολία, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι ο στόχος του ευ αγωνίζεσθε έχει ήδη επιτευχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας! Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου τερμάτισε στην πρώτη θέση στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας, ο Α.Ο.Σερίφου δε θα συμμετέχει στην Β' φάση του πρωταθλήματος λόγω οικονομικής δυσκολίας. Ο στόχος μας έχει ήδη εκπληρωθεί, κάνοντας το νησί μας μία υγιής αθλητική οικογένεια!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που μας στήριξαν !

Α.Ο.ΣΕΡΙΦΟΥ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ-Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ-ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην κληρωτίδα της Τρίτης θα μπουν 6 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα δώσουν αγώνες μέσα έξω με βαθμολογική κατάταξη,

Οι όμιλοι θα έχουν ως εξής:

1ος όμιλος: ΑΟ Σύρου, ΑΟ Μυκόνου, ΑΣ Άνω Μερά.

2ος όμιλος: Πανναξιακός, ΑΟ Πύργου, ΑΟ Πάρου.

*Οι Πανναξιακός και Άνω Μερα θα συμμετάσχουν στην β΄φάση έχοντας πλεονέκτημα 2 βαθμών, που απέκτησαν ως πρώτοι των ομίλων τους στην κανονική περίοδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares