Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 17:31

Πήρε το ντέρμπι και επέστρεψε στην κορυφή του ομίλου η Άνω Μερά [vid&pics]

Η Άνω Μερά κατέκτησε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι του 1ου ομίλου απέναντι στον ΑΟ Σύρου και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 5 βαθμούς.

Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος, οι ''Μυκονιάτες'' έλεγξαν απόλυτα την ροή της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν ΑΟΣ που ήταν καλά διαβασμένος, αλλά πλήρωσε ακριβά το ένα και μοναδικό λάθος που έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η εικόνα του ματς

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Σύρου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους όμως να ξεπερνούν το μουδιασμένο ξεκίνημα και να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης πράγμα που τους απέφερε και το σχετικά γρήγορο γκολ που ήρθε στο 14΄από τον Δαραμάρα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή θα μπορούσε να είχε σκοράρει ακόμα ένα τέρμα με τον Κεμπέ, που ήταν ο κορυφαίος του πρώτου μέρους.

Ο ΑΟ Σύρου από την πλευρά του προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση με κύριο εκφραστή τον Ραμπαβίλα που σήμερα είχε εγκλωβιστεί στην άριστη αμυντική τακτική των ''Μυκονιατών''.

Στην επανάληψη δεν είδαμε σχεδόν τίποτα απο πλευράς θέματος, καθώς οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, με την Άνω Μερά να προσέχει τα νώτα της, ψάχνοντας ένα γκολ από συντονισμένη προσπάθεια και τον ΑΟΣ από την πλευρά του να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι, έχοντας ένα καλό στοιχείο που ήταν η αμυντική τακτική.

Η ροή του αγώνα

12' ο Ραμπαβίλας γύρισε στον Λούσα και εκείνος αστόχησε από κοντά με πλασέ

13' Σουτ του Κεμπέ αρκετά μέτρα άουτ

14' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ... Λάθος του Αργυρού στη χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Κεμπέ να κλέβει, να πασάρει στον Δαραμάρα και τον τελευταίο με άψογο πλασέ να γράφει το 1-0

35΄Σουτ του Κεμπέ δεν ανησύχησε ο Συριανός που μπλόκαρε

36΄Ο Κεμπέ με ατομική ενέργεια ταλαιπώρησε την άμυνα του ΑΟ Σύρου, αλλά το σουτ στην κλειστή γωνία του Συριανού ήταν εύκολη υπόθεση για τον έμπειρο πορτιέρο.

44' Ο Σαγκινέτος εκτέλεσε φάουλ και ο Τζιάβρας έδιωξε με τις γροθιές.

45' ο Δαραμάρας γύρισε σχεδόν σε κενή εστία, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

49' Σουτ τους Ρούσσου λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζιάβρα.

84΄Μετά από λάθος του Μανουδάκη, οι ποδοσφαιριστές της Άνω Μεράς έγιναν κάτοχοι της μπάλας, με τελικό αποδέκτη τον  Δημητρανόπουλο, που εξαπέλυσε σουτ το οποίο εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Συριανός.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πανταλάκης με βοηθούς τους Αρμακόλα και Ρούσσου Ι.

ΑΣ Άνω Μεράς (Φώτης Παπαπαναγής): Τζιάβρας, Κωφοκώτσιος, Ξενάκης (68΄Αδάμ), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Παπαδάκης, Κεμπέ (68΄ Αμπντούλ), Καρφαρίδας, Δαραμάρας (78΄Γκολέμης), Καραΐνδρος, Λαζαρίδης (81΄λ.τ. Δημητρανόπουλος).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χριστοδουλάκης, Κουντουράς, Ουζούνογλου.

ΑΟ Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός, Μαραγκός (72΄Μπάιλας), Συμιγδαλάς, Αργυρός, Ταμάμης (87΄Ντόγος), Μανουδάκης, Ρούσσος, Σαμανίδης, Λούσας, Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος (46΄Μουλίδης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μέτκο, Φραγικάς, Φωτεινιάς, Δημητρακόπουλος.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 Το φωτογραφικό άλμπουμ της αναμέτρησης

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares