Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 16:38

ΑΜΕΣ Νηρέας: Τα λένε από βδομάδα διοίκηση και Νίκος Μοστράτος

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας τη φετινή σεζόν κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα.

Την είσοδο του και πάλι στις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις βασει του ποδοσφαίρου που προσέφεραν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Με μια μόλις κακή εμφάνιση αυτή κόντρα στον ΑΟ Σερίφου, το συγκρότημα του Νίκου Μοστράτου παρά το νεαρό της ηλικίας και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες που θεωρούνται βαρόμετρα αποχώρησαν σταδιακά, απέδειξε ότι μέσω της σκληρής δουλειάς, οι στοχοι που θέτεις επιτυγχάνονται. 

 Ο έμπειρος προπονητής με τον οποίο ο ΑΜΕΣ Νηρέας έχει πανηγυρίσει τη μοναδική άνοδο σε εθνική κατηγορία, έκανε έργο που άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση.

Ο Μανώλης Σιφναίος λοιπόν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μόνο θετική εισήγηση έχουν όσον αφορά την παραμονή του Παριανού κόουτς στο σύλλογο.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συναινέσουν και οι δυο πλευρές, και αυτό θα γίνει γνωστό μετά τη συνάντηση που θα λάβει χώρα από την προσεχή εβδομάδα στα γραφεία του σωματείου.

Αφού οι δυο πλευρές τα βάλουν κάτω θα εκπονηθεί το πλάνο για τη νέα χρονιά και εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων οι δυο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares