Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 21:19

Συνένωση ομάδων Πάρου: Και το όνομα αυτής Αθλητική Ένωση Πάρου

Ήγγικεν η ώρα για την ανακοίνωση της ιστορικής συμφωνίας για τη συνένωση των δυνάμεων των τεσσάρων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Πάρου.

Όπως είχαμε αποκαλύψει οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις που γινόταν κάτω από άκρα μυστικότητα όλο αυτό τον καιρό, ήδη βρισκόταν σε πολύ καλό στάδιο και πλέον έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης.

Το όνομα του νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα ενώσει τους ΑΟ Πάρου, Αστέρα Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέα και Μαρπησσαϊκό θα είναι Αθλητική Ένωση Πάρου 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας διοίκησης που θα οδηγήσει το παριανό ποδόσφαιρο στην επόμενη ιστορική ημέρα:

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Αθλητικής Ένωσης Πάρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης του σωματείου μας από το Ειρηνοδικείο Πάρου με την έκδοση της με αριθμό 11/2020 διαταγής .

Το όνειρο πολλών ετών για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρόφιλους στο νησί μας παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά έπειτα από πρωτοβουλία των 4 υφιστάμενων σωματείων Α.Ο. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα, Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού και Μ.Ε.Α.Σ. Αστέρα Μαρμάρων και την άψογη συνεργασία των προέδρων τους και των διοικητικών συμβουλίων.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.

Για την Αθλητική Ένωση Πάρου Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares