Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 21:05

Μένει Μύκονο και κάνει προετοιμασία με την Α.Ε. Μυκόνου Β' ο Τόλης Δημητρανόπουλος

Μένει στη Μύκονο μέχρι να αποφασίσει τον ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Τόλης Δημητρανόπουλος, καθώς πριν λίγο έφτασε στο site μας η πληροφορία ότι δεν θα μετακομίσει στη Σύρο για λογαριασμό του Αίαντα, με τον οποίο είχε επαφές το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr ο Σερραίος επιθετικός μίλησε με τους ιθύνοντες του Συριανού σωματείου αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Σήμερα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως μπορεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Β' ομάδας της ΑΕ Μυκόνου προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Δημητρανόπουλος στο παρελθόν συμμετείχε στην ομάδα της Άνω Μεράς με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου προσφέροντας σημαντικές λύσεις στον Θεοφύλακτο Παχατουρίδη.

Ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς ήδη έχουν φτάσει σε αυτόν προτάσεις από διάφορες ομάδες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares