Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 23:25

Ελλάς Σύρου - Πανναξιακός, χωρίς προϊστορία αλλά κρίνει πολλά ή τίποτα...

Με ανυπομονησία αναμένουν οι ποδοσφαιρικές Κυκλάδες την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση της β΄ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του Πανναξιακού.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τα πάντα για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, μπορεί όμως και να μην κρίνει τίποτα, καθώς μιλάμε μόλις για την 2η αγωνιστική της β' φάσης.

Θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Στο στρατόπεδο της Ελλάς Σύρου διαμηνύουν σε κάθε τόνο ότι είναι το ματς της χρονιάς, αναμένοντας μία νίκη που θα την φέρει από νωρίς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποκαθιστώντας έτσι την απώλεια των βαθμών με την ΑΕ Πάρου που την έβγαλαν κάπως εκτός πορείας από τον δρόμο που έχει χαραχθεί προς την κορυφή των Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα της β' φάσης, δεν συμβαδίζει με τους στόχους που έχουν τεθεί από την ομάδα και αυτό πρέπει να διορθωθεί όπως διαμηνύουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Πίστη όμως για νίκη υπάρχει και από τους ποδοσφαιριστές, πράγμα που διατύπωσε στις δηλώσεις του και ο αρχηγός Κυριάκος Μανουδάκης.

Το θέμα είναι τώρα να αποδειχθεί αν η Ελλάς Σύρου μπορεί να επιβεβαιώσει πως είναι το φαβορί και μέσα στα γήπεδα αποσπώντας τρίποντο από τον Πανναξιακό, που σίγουρα είναι ο αντίπαλος με την πιο βαριά φανέλα που θα αντιμετωπίσει από την επανασύσταση της!

Βαριά φανέλα  

Για όσους γνωρίζουν την φιλοσοφία του Πανναξιακού, μία ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ήττα τα τελευταία τρία χρόνια όπως η Ελλάς Σύρου θα αποτελέσει ενός είδους πρόκληση για τους παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη. 

''Μπαρουτοκαπνισμένοι'' οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού θα πρέπει να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση απέναντι στο ''φαβορί'' για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι... η φανέλα είναι βαριά, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν. 

Η φιλοσοφία όμως του ''Ο Πανναξιακός αγωνίζεται για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο'' μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο στο αυριανό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη επιδράσει στην Ελλάς Σύρου που απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο, θέλοντας ακόμα έναν παίκτη στο πλάι της για να λυγίσει τον Πανναξιακό. 

Στο στρατόπεδο του Πανναξιακού κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους σε σημείο που να μην βγαίνει κανένα νέο από την προετοιμασία για το ντέρμπι. Τα μυστικά όμως τελειώνουν αύριο το μεσημέρι, όπου όλα τα μυστικά θα απλωθούν στο τερέν του γηπέδου της Ερμούπολης. 

Προϊστορία

Η αποχή της Ελλάς Σύρου από τα ποδοσφαιρικά πράγματα για πάνω από μία δεκαετία καθιστά άσκοπη την έρευνα για προϊστορία στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Ωστόσο αυτό που βρήκαμε στο διαδίκτυο είναι ο τελευταίος επίσημος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που ήταν ο τελικός Κυπέλλου της σεζόν 2006-2007, όπου ο Πανναξιακός είχε επικρατήσει με 2-3.

Στην πιο πρόσφατη ιστορία υπάρχουν δύο φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2020 και έληξαν 3-3 (στη Νάξο) και 0-2 (στη Σύρο).

Το sportcyclades.gr θα βρίσκεται και σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση προκειμένου μεταφέρει ζωντανά στις οθόνες σας όσα γίνουν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δείτε τον τελικό Κυπέλλου 2006-2007

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares