Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 01:16

Άκης Πύργος: Η Ελλάς Σύρου έχει μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική

Μια εβδομάδα προετοιμασίας συμπλήρωσε ήδη η Ελλάς Σύρου, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να ανεβάζει στροφές.

Ο στόχος του έμπειρου προπονητή είναι η ομάδα να φτάσει μέσα στον Σεπτέμβριο σε ικανό βαθμό ετοιμότητας, καθώς για τις 17 του μήνα έχει οριστεί η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με τον αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Πύργου από την... περσινή σεζόν.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πάντως δεν αποτελεί έναν στόχο που «καίει» και τόσο τους παράγοντες της συριανής ομάδας που βλέπουν ήδη αρκετά μακριά, καθώς στο μυαλό τους είναι μόνο η άνοδος στη Γ' Εθνική.

Χαρακτηριστικά είναι μάλιστα τα λόγια του Αντιπροέδρου Θεόδωρου Πύργου στο sportcyclades.gr. «Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η άνοδος στη Γ' Εθνική. Αυτό τον στόχο που είχαμε και πέρυσι αλλά δεν τον πετύχαμε. Ναι μεν πήραμε το τοπικό πρωτάθλημα όμως δεν ολοκληρώσαμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε διακαώς. Δεν μασάω τα λόγια μου αφού ένα πρωτάθλημα στις Κυκλάδες είναι μια επιτυχία όμως η ομάδα ήταν φτιαγμένη σε όλα τα επίπεδα για να ανέβει σε Εθνική Κατηγορία. Έτσι λοιπόν και φέτος δεν βλέπω τίποτα άλλο παρά από το να πάρουμε το ένα εισιτήριο που θα μας οδηγήσει στη Γ' Εθνική.»

Εκτός από τον στόχο της ομάδας ο Θεόδωρος Πύργος έκανε αναφορά και στην τριανδρία της διοίκησης. «Ζιάβρας, Χατζαντώνης κι εγώ είμαστε μια γροθιά και λειτουργούμε μόνο για το καλό και τη βελτίωση της Ελλάς. Ήδη έχουν γίνει όσες μεταγραφές μας ζήτησε ο προπονητής μας και θα γίνουν κι άλλες αν χρειαστεί. Εκτιμώ ότι έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο και ελπίζω να αποδείξουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Θέλουμε όλο τον κόσμο της Σύρου να είναι κοντά μας και να τους προσφέρουμε τη χαρά που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε στη διαδικασία των μπαράζ πριν το καλοκαίρι.»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares