Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 23:40

Η καθυστέρηση στην έναρξη βάζει στο τραπέζι ξανά το πρωτάθλημα τριών γύρων στην Α' Κατηγορία

Ούτε σήμερα βρέθηκε λύση ανάμεσα σε Αυγενάκη και ΕΠΟ και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα ξεκινήσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ήδη έχουν χαθεί τρεις εβδομάδες από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τα πρωταθλήματα αναμένεται να μείνουν πίσω όσον αφορά την ολοκλήρωση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προτεραιότητα πλέον δίνεται στο πρωτάθλημα, όπου αναμένεται να είναι αυτό που θα ξεκινήσει πρώτο όταν θα υπάρξει οριστική λύση.

Στην Α' κατηγορία η ΕΠΣ Κυκλάδων είχε αποφασίσει πρωτάθλημα 4 γύρων για να γίνει πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάθε χειμώνα στις μετακινήσεις οι Κυκλαδίτικες ομάδες, όλα μπορεί να αλλάξουν και να υπάρξει επανασχεδιασμός του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Ήδη στην ΕΠΣ Κυκλάδων επεξεργάζονται το πρωτάθλημα να γίνει σε 3 γύρους αν δεν υπάρξει έναρξη στο άμεσα επόμενο διάστημα. Οι δυο πρώτοι κανονικά στις έδρες των ομάδων που κληρώθηκαν και ο τρίτος σε ουδέτερο γήπεδο ή κατόπιν κλήρωσης το πρώτου αγώνα συνεχίζοντας εντός-εκτός οι επόμενοι.

Ας περιμένουμε όμως λίγο τις εξελίξεις με το θέμα του μητρώου, πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις, καθώς η ημερομηνία έναρξης θα είναι αυτή που θα καθορίσει και τον τρόπο διεξαγωγής.

Με πληροφορίες από το syros-sports.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares