Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 23:52

Αποδεκατισμένος στη Σύρο ο ΑΟ Πύργου (η αποστολή)

Με πολλά προβλήματα και δύο σημαντικές απώλειες ξεκινά η χρονιά για τον ΑΟ Πύργου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαντορίνης που θα ταξιδέψει στη Σύρο για την πρώτη αγωνιστική της Α΄κατηγορίας, μετρά ήδη δύο σημαντικές απουσίες για όλη τη χρονιά, καθώς οι: Μανώλης Νομικός και Αλέξανδρος Ματσιώτας τέθηκαν νοκ άουτ λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Το απουσιολόγιο του ΑΟ Πύργου διευρύνθηκε ακόμα περισσότερο, με το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κωσταντόπουλου πάντως να ευελπιστεί σε μία καλή εμφάνιση στο ντέρμπι (22/10 | 17:30 | Live sportcyclades.gr) με την Ελλάς Σύρου.

Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα της ομάδας ανακοινώθηκε πριν λίγο η αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για τη Σύρο:

Η αγωνιστική σεζόν 2022-2023 ξεκινάει για τον σύλλογο μας το Σάββατο (22/10) με τον εκτός έδρας αγώνα στη Σύρο με αντίπαλο ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την Ελλάς Σύρου.

Δυστυχώς για ακόμα μία χρονιά η ατυχία «χτύπησε την πόρτα» της ομάδας μας, καθώς μετράμε ήδη πολύ σημαντικές απώλειες, όπως είναι αυτές του Μανώλη Νομικού και Αλέξανδρου Ματσιώτα που λόγω τραυματισμών χάνουν τη χρονιά.

Το απουσιολόγιο μας ενόψει της σημαντικής πρεμιέρας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, καθώς εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών τέθηκαν και οι: Δαβιλάς, Ανωγιαννάκης και Βρενάγκρ.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο με πλοίο της Sea Jets.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καραμολέγκος, Τσουκαλάς, Νομικός Β., Λούκας, Δρόσος, Αχμετάι, Σελιστάι, Κελίδης, Φύτρος Σ., Φύτρος Μ., Μαναριώτης, Αναγνώστου, Μογγολιάς, Προεστάκης, Παπαθανασίου και Ντεκίδης (οι δύο τελευταίοι είναι αμφίβολοι για συμμετοχή λόγω ενοχλήσεων). 

Καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν στην ομάδα μας!

εικόνα Viber 2022 10 21 10 38 32 6261

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares