Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 00:31

Οριστικό: Απόφαση αποχώρησης από την διοίκηση του ΑΟ Πύργου

Την απόφαση να αποσύρουν οριστικά την ομάδα από τις φετινές διοργανώσεις πήραν ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου.

Οι παράγοντες της ομάδας, μετά τις καταγγελίες που τους άφησαν εκτός αγώνων, αλλά και την απογοητευτική στάση της ΓΓΑ που δεν ανοίγει το μητρώο για να καταθέσουν τα σωματεία που είναι τακτοποιημένα πλέον τα έγγραφα τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μην κρατάνε «εγκλωβισμένους» αθλητές και προπονητές που πλέον θα έχουν το ελεύθερο να μεταγραφούν σε όποια ομάδα επιθυμούν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένονται εξελίξεις και στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Πύργου, αναφέρει: 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πύργου βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αποχώρηση της ομάδας από τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Κάποιοι που δεν θέλουν να αγωνίζονται μέσα στα γήπεδα, αλλά στο παρασκήνιο με καταγγελίες μας στέρησαν τη χαρά του ποδοσφαίρου.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, ο σύλλογος μας είναι καθόλα νόμιμος και θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά στα πρωταθλήματα εάν και εφόσον μας δινόταν η ευκαιρία να καταθέσουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ήδη έχουμε στο μητρώο της ΓΓΑ.

Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες μας, παράλληλα με αυτές της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Υφυπουργός δεν άκουσε τα δίκαια αιτήματα μας και δεν μας έδωσε την ευκαιρία. Ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη για τις προσπάθειες που κατέβαλε.

Παράλληλα αποφασίσαμε να επιτρέψουμε σε όσους ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου το επιθυμούν να μεταγραφούν σε συλλόγους της αρεσκείας τους προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Τους ευχόμαστε καλό υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν στον σύλλογο μας θα φροντίσουμε να υπάρχει κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε η ομάδα να φανεί έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ακαδημία του συλλόγου μας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Ευχαριστούμε όσους μας έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να το κάνουν.

Ο ΑΟ Πύργου παραμένει ενωμένος και δυνατός.

Για κάθε νέα εξέλιξη θα ενημερώνεστε μέσα από την επίσημη σελίδα το συλλόγου μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares