Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 21:43

Έρχεται ο Γιώργος Μοστράτος και μαζί του η ανανέωση στον Πανναξιακό

Ένας από τους κορυφαίους κυκλαδίτες προπονητές βρίσκεται μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανναξιακού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μοστράτο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Νάξου και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το έργο που είχε επιτελέσει στις Μικτές ομάδες ο Γιώργος Μοστράτος, κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο προπονητικής που εφαρμόζει, αλλά και την ομάδα - μοντέλο που είχε δημιουργήσει στην ΑΕ Πάρου, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του Πανναξιακού, που φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε σημαντική ανανέωση της ανδρικής ομάδας.

Ο Πανναξιακός της σεζόν 2023-2024 αναμένεται να συνδυάσει το ταλέντο με την εμπειρία, σε μία κομβική για το σύλλογο της Νάξου χρονιά, όπου οι εξελίξεις θα είναι πολλές και όλες προς την θετική κατεύθυνση.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο σχεδιασμός ξεκινάει από νωρίς και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού στη Νάξο γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Πανναξιακός θα πρέπει να αφήσει στο παρελθόν την κακή περσινή χρονιά και να επιστρέψει στην διεκδίκηση των τίτλων, πράγμα που είναι συνυφασμένο με το DNA του ως ομάδα.

Η πρόσληψη του Γιώργου Μοστράτου θα ανοίξει μία σειρά κινήσεων που αναμένεται να αναθερμάνει τους φίλους της ομάδας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares