Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 17:37

Σημαντική νίκη για τον ΑΟ Πάγου απέναντι στην αξιόμαχη ΑΕ Μυκόνου Β'

Με μια σημαντική νίκη επιστρέφει από τη Μύκονο η ομάδα του ΑΟ Πάγου Σύρου καθώς επικράτησε απάντη στην δυνατή Β' ομάδα της ΑΕΜ.

Το ματς ξεκίνησε με τη γηπεδούχο ομάδα να πατάει πολύ καλά στο γήπεδο και να καταφέρνει να προηγηθεί στο 11ο λεπτό, όπου μετά από σέντρα ο Δακτυλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δείνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα της Σύρου ανέβασε το ρυθμό της στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55' με κοντινό πλασέ του Πρίντεζη και το προβάδισμα έδωσε με δικό του τέρμα το Ρούσσος στο 70'. Οι πιτσιρικάδες του Μάκη Πούλου αν και πίεζαν στα μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς του κ.κ. Καλόγερα και Κοκτσίδης

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Αγγελής, Μπάλα, Μιχάσι (81' Παπαδημητρίου), Μπαϊρακτάρι, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης (59' Σπαχίγια), Ρουστέμι Δ. (59' Κωτσέλης), Ρουστέμι Α. (59' Χανιώτης), Δακτυλίδης, Μπουτσάι, Τσόπελας (78' Ντρέου)

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Βαρθαλίτης (60' Συριανό), Τρόκα, Ξανθάκης, Σπανός, Μαραγκός (44' Βουτσίνος), Σκορδίλης, Ρούσσος (81' Σαμιωτάκη) Κ., Μπάιλας (46' Νομικός), Πρίντεζης, Αργυρός, Ρηγούτσος (81' Καπέλλα)


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares