Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:41

Δύσκολο "διπλό" του Αίαντα Σύρου επί της ΑΕ Μυκόνου Β'

Ο Αίαντας Σύρου κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη, από την αξιόμαχη β' ομάδα της ΑΕ Μυκόνου με σκορ 1-2 και μετά από ένα δυνάτο και πολύ ωραίο ματς.

Στο 62΄ ο Κουτρούτσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυκόνου. Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα για τον Αίαντα Σύρου μετά από κόρνερ του Νομικού και κεφαλιά του Καραμολέγκου στο 72΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αντώνης Μπαλόπιτας στις καθυστερήσεις του αγώνα (94΄) μετά από ωραίο δυνατό σουτ από τα πλάγια.

Με τη νίκη αυτή ο Αίαντας έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Α.Ο Πάγου που έχει όμως παιχνίδι περισσότερο. Από την άλλη οι παίχτες του Μυκονιάτικου σωματείου παιχνίδι με παιχνίδι δείχουν να βελτιόνονται και να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλουν του ποδοσφαίρου στο νησί των ανέμων.

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Ρούσσος-Κοκτσίδης

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Αγγελής, Μπάλα, Σπαχίγια (Ρουστέμι 65΄), Μπαιρακτάρι, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης (Μιχάσι 65΄) Παχατουρίδης (Τσόπελας 65΄), Ράγια, Δακτυλίδης (Drozkani 90΄), Μπουτσάι, Παπαθανασίου (Παπαδημητρίου 90΄)

Μιχάσι, Τσόπελας, Ρουστέμι, Σεράνι, Ρουστέμι Δ, Μπαϊράμι, Παπαδημητρίου, Πετάι, Drozkani

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Ψαρρός (Ρούσσος Ν 56΄), Σαμανίδης (Μιχάλοβιτς 40΄), Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Νομικός, Μπαλόπιτας, Καμπάνης (Συκουτρής 90΄), Ξαγοράρης, Καλλίγερος

Μιχάλοβιτς, Ρούσσος, Συκουτρής, Νικητίδης, Αρώνης, Γιατσίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΕ Μυκόνου - ΑΟ Πάγου 1-2 [Highlights]

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares