Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 10:16

Επιτροπή λειτουργίας ακαδημιών ποδόσφαιρου σύστησε ο Νηρέας

Σε νέα πρότυπα μπαίνει πλέον ο Νηρέας φέρνοντας κοντά τον κόσμο και τα μέλη του.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος ενημερώνει ότι σύστησε 9μελη επιτροπή λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου, αποτελούμενη από μέλη και γονείς.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι Ακαδημίες του Νηρέα τα τελευταία χρόνια έχει μια άριστη λειτουργία με αποτέλεσμα ο αριθμός των παιδιών από 20 πριν λίγα χρόνια να εκτοξευθεί στα 100, ανοίγοντας τα φτερά του και αγκαλιάζοντας παράλληλα παιδιά από όλες τις περιοχές του νησιού.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Νηρέας στο επίσημο site του.

Ο Σύλλογος μας αφουγκραζόμενος την επιθυμία γονέων για προσφορά στο τμήμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου και σύμφωνα με το καταστατικό του, αποφάσισε να συστήσει 9μελη επιτροπή λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου η οποία αποτελείται από 4 μέλη του Δ.Σ., τον πρόεδρο Σιφναίο Μανώλη, την Γ. Γραμματέα Παλούμπη Μυρτώ, τον Γενικό Αρχηγό ποδοσφαιρικού τμήματος Κορτιάνο Νίκο, τον Έφορο Ακαδημιών Σπανό Δημήτρη και τους γονείς Σιφναίου-Καραχάλιου Κατερίνα, Μαλαματένιου Νικολέτα, Βοσινάκη Θεόφιλο, Σπανοπούλου Γεωργία και Σταυρόπουλο Στράτο.

Η επιτροπή αυτή θα ασχολείται αποκλειστικά με λειτουργικά και οργανωτικά θέματα των ακαδημιών και θα είναι πάντα σε συνεργασία με το εκλεγμένο Δ.Σ. του συλλόγου. Αντίστοιχες επιτροπές θα δημιουργηθούν και σε άλλα τμήματα του συλλόγου, τόσο στις αθλητικές όσο και στις πολιτιστικές δράσεις του συλλόγου εκμεταλλευόμενοι έτσι την διάθεση του κόσμου για προσφορά σε συγκεκριμένους τομείς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares