Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 21:06

Γιόρτασε την κούπα σε φιλικό με τον Νηρέα [pics]

Τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στο παιδικό πρωτάθλημα γιόρτασε την Παρασκευή (23/5) ο ΠΑΣ Νάξου.

PAPADOPOULOSΗ ομάδα της Νάξου φιλοξένησε στο ΔΑΚ Νάξου σε Φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του Νηρέα Πάρου, όπου παρουσία γονιών και Δ.Σ. παρουσίασε επίσημα το τρόπαιο που κατέκτησε στο f4 του παιδικού πρωταθλήματος στην Πάρο.

θέαμα

Μετά την απαιτούμενη φωτογράφιση που συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιστάσεις οι δύο ομάδες πρόσφεραν δύο όμορφα 35λεπτα σε αυτούς που βρέθηκαν στο ΔΑΚ.

Για την ιστορία ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 4-2 (2-1 ημίχρονο). Μελισσουργός (1), Πρεβόλης (2) και Δεγαϊτας (1) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Πέτρου Μαράκη, ενώ για τον Νηρέα σκόραραν οι Τρίνα και Τσούκε.

Σχέσεις

Μία καλή ευκαιρία για χαλάρωμα πριν τις εξετάσεις και συγκέντρωση εμπειριών μίλησε ο Προπονητής των ακαδημιών του Νηρέα Μιχάλης Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε και τις καλές σχέσεις που υπάρχουν αναμεταξύ των δύο σωματείων: «Ήρθαμε στη Νάξο με το τμήμα Παίδων του Νηρέα, συνδυάζοντας μια μικρή εκδρομή, με έναν φιλικό αγώνα με τον πρωταθλητή Κυκλάδων της κατηγορίας ΠΑΣ Νάξου. Ήταν μία καλή ευκαιρία ώστε τα παιδιά να αποφορτιστούν λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων, να διασκεδάσουν και να αγωνιστούν στον φυσικό χλοοτάπητα του ΔΑΚ Νάξου, κάτι που τόσο πολύ επιθυμούσαν! Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου μας επιφύλαξε μία άψογη φιλοξενία και τα παιδιά των δύο ομάδων αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, μιας και γνωρίζονται μεταξύ τους από 7-8 χρονών, μέσα από τα Πανκυκλαδικά τουρνουά και την πολύ καλή σχέση που έχουν αναπτύξει οι 2 σύλλογοι»

Μπράβο

Ο Μιχάλης Παπαδάκης, ο οποίος θα πρέπει να τονιστεί ότι έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στις ακαδημίες έπλεξε το εγκώμιο για τον ΠΑΣ, λέγοντας: «Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του ΠΑΣ για την πολύ καλή οργάνωση που έχουν στα τμήματα υποδομής. Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλία που πήραν να ενισχύσουν το σύλλογο με διατροφολόγο και ψυχολόγο, φτιάχνοντας έτσι ένα εξωαγωνιστικό πλαίσιο συνεργασιών για να έχουν όφελος τα παιδιά τους! Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά του Πέτρου Μαράκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων, καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή εξέλιξη να έχουν σε όλα τα επίπεδα».

Συνθέσεις

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε όλα τα παιδιά που είχαν στην διάθεση τους. Ο ΠΑΣ Νάξου του Πέτρου Μαράκη αγωνίστικε με τους: Καρανίκα, Μελισσουργό, Μελανίτη, Ξενάκη, Λαγογιάννη, Καρούση, Πρεβόλη, Δεγαΐτα, Κατσουρό, Φραγκίσκο, Μαργαρίτη,Γκοτζιά, Πετρά, Κωστούλα, Πρίντεζη, Σιδερή Κ., Μανδηλαρά, Σιδερή Γ. και Αρτσάνο. Από την πλευρά του Νηρέα ο Μιχάλης Παπαδάκης παρέταξε τους παρακάτω: Ρούσσος Γ.Μ., Τσούκι, Σκανδάλης, Κώτσαρης, Πρίνας, Χριστόφορος, Κονταράτος, Αλιπράντης, Πιερτζοβάνης, Μπάλιος, Καραχάλιος, Άλλκο Τ., Ρούσσος Γ.Π., Μουσίνοκ, Αρκουλής, Άλλκο Ν., Παπαδημητρίου και Τρίνα.

Διαιτητής ήταν ο Πρωτονοτάριος, με βοηθούς τους Τερζίδη – Πετροπούλου.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares