Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 21:46

Τα παιδιά χαίρονται… το Πανκυκλαδικό ξεκίνησε

10 ημέρες πριν την σέντρα στο "9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" η επίσημη έναρξη του Τουρνουά έγινε… οι Μηλιοί είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και να γιορτάσουν μαζί με τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των Κυκλάδων. 10 ημέρες πριν την σέντρα στο "9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" η επίσημη έναρξη του Τουρνουά έγινε… οι Μηλιοί είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και να γιορτάσουν μαζί με τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των Κυκλάδων.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου έγινε χθες στη Μήλο επίσημη πρεμιέρα για το "9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου".

Το όμορφο και φιλόξενο νησί των δυτικών Κυκλάδων φόρεσε χθες τα γιορτινά του για να κηρύξει την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά που πραγματοποιείται τα τελευταία 9 χρόνια στον Νομό μας.

Μία από τις πολυτελέστατες αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου "Γ. Ηλιόπουλος", που ανήκει στην εταιρία S&Bυποδέχτηκε την παρουσίαση του τουρνουά, που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής Μιχάλης Παπαδάκης, ενώ στον συντονισμό ήταν ο συνεργάτης μας και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας mileikanea.gr, Τάσος Βενιζέλος.

Με αγάπη

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, Ο Διευθυντής λειτουργιών της S&B Μήλου, κ. Τζίντζος Σπύρος και ο Διευθυντής του Συνεδριακού κέντρου, κ. Μανούσος Καντσός. Από την πλευρά του Παμμηλιακού, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Βαμβακάρης κήρυξε την επίσημη έναρξη του τουρνουά, ενώ ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Στέλιος Λιβάνιος τόνισε την σημαντικότητα που έχει το Τουρνουά και την αγάπη που το έχει περιβάλλει ολόκληρο το νησί, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση είναι μεγάλη και υπάρχει ήδη ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών που θα στηρίξει την προσπάθεια της διοργάνωσης του Παμμηλιακού. Ο Πανσιφναϊκός που θα λάβει μέρος για 1η φορά στο τουρνουά, εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους: Καλογήρου, Λεμονή και τον Γιάννη Χουζούρη, που ανέλαβε να χαιρετήσει για λογαριασμό της ομάδας του γειτονικού νησιού. Η ΕΠΣ Κυκλάδων που θα εκπροσωπηθεί στο Τουρνουά από τον Πρόεδρο της κ. Σιγάλα, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έστειλαν τους έγγραφους χαιρετισμούς τους, που διαβάστηκαν όλες από τον Τάσο Βενιζέλο. Τέλος σημαντική ήταν οι παρουσία των τοπικών Συλλόγων, όπως και των παιδιών που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Πρόγραμμα

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις και συνεχίστηκε με την παρουσίαση των ομάδων που θα λάβουν μέρος. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Παπαδάκης παρουσίασε τις αποστολές που θα αποτελούνται από 435 αθλητές και 200 συνοδούς που θα «πλημυρίσουν» το νησί της Αφροδίτης από τις 20 εως τις 24 Ιουνίου. Τα παιδιά με σημαία τους το "Ευ Αγωνίζεσθε" θα παίξουν και θα χαρούν ελεύθερα το ποδόσφαιρο έξω από τις λογικές των μεγάλων. Οι αγώνες θα είναι ταυτόχρονοι και θα γίνουν τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, όσο και στο γήπεδο των Απολλωνίων, όπου θα λάβουν μέρος παιδιά από 11ομαδες, που θα διαθέτουν 35τμηματα, χωρισμένα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες.

Κλίμα

Μπορεί να έχουμε ζήσει πολλά Πανκυκλαδικά Τουρνουά, που πραγματικά κοσμούν το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, όμως αυτό που συμβαίνει στη Μήλο είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Ρισκάρω να πω ότι οι Μηλιοί θα επιβεβαιώσουν την φήμη που τους θέλει να είναι πρωτοπόροι στην διοργάνωση και την φιλοξενία, καθώς ο ζήλος που δείχνουν είναι υποδειγματικός, με τις διαβουλεύσεις και τις συζητήσεις με τα περί Τουρνουά να είναι κάτι που γίνεται επί καθημερινής βάσεως. Τώρα στον τομέα της φιλοξενίας τι να πούμε για την Μήλο και του Μηλιούς; Δεν υπάρχει κάποιο σχετικό βραβείο να τους δώσουμε, όμως αυτό που μπορούμε να τους πούμε προκαταβολικά είναι ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο και το κλίμα που καλλιεργούν γύρω από αυτό.

Μασκότ

Η αποστολή μας στο νησί της Αφροδίτης έτυχε μίας καταπληκτικής φιλοξενίας και με την ευκαιρία αυτού του άρθρου θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την διοίκηση του Παμμηλιακού, τους κ. Λιβάνιο και Πρεβενά, που μας παρείχαν την κάθε ευκολία και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος μας απέδειξε γιατί ο Παμμηλιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει η έκπληξη που επιφύλασσαν στο τέλος οι άνθρωποι της Μήλου, καθώς παρουσίασαν την μασκότ που θα δώσει το παρόν στα γήπεδα, πράγμα που αποτελεί ακόμα μία πρωτοπορία. Ραντεβού λοιπόν στις 20 του Ιουνίου στη Μήλο. Πάμε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά. Γιατί τα παιδιά το ποδόσφαιρο το βλέπουν μόνο σαν γιορτή και έτσι επιτέλους θα πρέπει να το δούμε και εμείς οι μεγάλοι.

MASKOT 2014

 

Φωτογραφίες από την παρουσίαη εδώ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares