Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 07:59

Πρώτη συμμετοχή των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού!

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έκαναν οι Ακαδημίες του Πανσιφναϊκός στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά που διεξήχθη στη Μήλο.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι μικροί ήρωες ήταν τεράστια, αυτό φυσικά το γνώριζε η διοίκηση του σιφνέικου σωματείου, έτσι, με συστηματική δουλειά όλο τον χρόνο, κατάφερε να δώσει το παρόν στη μεγαλύτερη «γιορτή» ακαδημιών, στις Κυκλάδες.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Π.Α.Σ.

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 9ο τουρνουά «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στη Μήλο με τη συμμετοχή των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΟι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 21 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 23 Ιουνίου.

Στο τουρνουά, τα παιδιά του Πανσιφναϊκού έζησαν μοναδικές εμπειρίες αγωνιζόμενοι απέναντι σε συνομήλικους αθλητές από τα γειτονικά μας νησιά και προήγαγαν το πνεύμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ που είναι και η ονομασία του τουρνουά. Οι λιλιπούτειοι αθλητές μας με το πάθος και τον επαγγελματισμό τους, αν και αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά σε τουρνουά μακριά από τη Σίφνο, έκλεψαν τις εντυπώσεις και έδειξαν σε όλους ότι στις ακαδημίες του Πανσιφναϊκού γίνεται μια σωστή και συστηματική προσπάθεια.

Η διοίκηση του Πανσιφναϊκού συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της για το πάθος ,τον επαγγελματισμό, τον ζήλο , αλλά κυρίως για το ήθος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τους υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους σε όλη την πορεία της εξέλιξής τους.

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια αλλά και να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παμμηλιακού για την απαράμιλλη φιλοξενία τους αλλά και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά!

Δίνουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη χρονιά, όπου οι ομάδες των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού θα παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμες για να πρωταγωνιστήσουν στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares