Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 19:56

Εντυπωσιασμένος ο Αμανατίδης από το Πανκυκλαδικό [pics].

Θεσμός έχει γίνει πλέον να δίνει το παρών κάποιος σπουδαίος ποδοσφαιριστής στις τελευταίες διοργανώσεις των Πανκυκλαδικών Τουρνουά.

Φέτος ήταν η σειρά του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος κατόπιν πρόσκλησης του Παμμηλιακού άφησε τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα και έσπευσε στην Μήλο, όπου παρακολούθησε τους αγώνες των πιτσιρικάδων, με του πιο τυχερούς από αυτού σαν έχουν την ευκαιρία είτε να πάρουν κάποιο αυτόγραφο, είτε να φωτογραφηθούν με τον μεγάλο άσσο του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Αμανατίδης, εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής μας έδειξε ότι είναι και ένας άψογος χαρακτήρας, καθώς ήταν φιλικότατος, συνομιλώντας για αρκετές ώρες, σχετικά με το Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα και όχι μόνο, τόσο με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Γιάννη Σιγάλα και με τον Ταμία της Θέμη Κούτρα, όσο και με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη, καθώς και με αρκετούς που του απεύθυναν ερωτήσεις.

Μάλιστα λίγο πριν αναχωρήσει μίλησε στο sportcyclades.gr, τονίζοντας εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του "9ου Πανκυκλαδικού" και την άψογη διοργάνωση της Μήλου: «Βλέπω για 1η φορά το Πανκυκλαδικό τουρνουά από κοντά και θα πρέπει να σας πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Όλα είναι πολύ οργανωμένα, θα έλεγα όλα λειτουργούν στην εντέλεια και είναι μία διοργάνωση προσεγμένη που θα πρέπει να συνεχίσει έτσι γιατί βλέπω ότι πραγματικά τα παιδιά το χαίρονται».

Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι ένας από τους υπευθύνους των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς και διατηρεί δικιές του ακαδημίες στον Άλιμο, όπου πάνω από 300 παιδιά διδάσκονται το ποδόσφαιρο… άρα ήταν ο καταλληλότερος για να μας εξηγήσει την χρησιμότητα των ακαδημιών: «μέσα από τις ακαδημίες και την σωστή δουλειά βγαίνουν παιδιά που είναι πρώτα από όλα εκπαιδευμένα να σκέφτονται σωστά και να είναι υγιείς στο σώμα τους. Σίγουρα ένα παιδί που ασχολείται με το ποδόσφαιρο βγαίνει κερδισμένο τόσο αυτό όσο και οι γονείς του. Ο πρώτος στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι το παιδί να διασκεδάζει με αυτό που κάνει, πράγμα που βλέπουμε να γίνεται και τώρα στην Μήλο. Δεν χρειάζονται χρωματισμοί και τα παιδιά να φανατίζονται. Πρέπει να παίρνουν μόνο θετικά πράγματα που θα τα έχουν σύμμαχο σε όλη τους την ζωή.

Όσον αφορά για την παρουσία του στο τουρνουά τόνισε: «Γνωρίζω τον Πρόεδρο τον Μιχάλη τον Βαμβακάρη και ευχαριστώ αυτόν και τον Παμμηλιακό που μου έκαναν την πρόσκληση που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ και εγώ στην Μήλο. Ξέρω ότι ο πρόεδρος έχει μεγάλο πάθος με το ποδόσφαιρο και είναι τελειομανής γι αυτό βλέπουμε όλοι μας ένα τόσο οργανωμένο τουρνουά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους γι αυτήν την διοργάνωση και εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν το έργο τους με την ίδια αγάπη».

DSCN0148DSCN0151DSCN0152DSCN0153DSCN0155DSCN0156DSCN0158DSCN0159DSCN0162DSCN0202DSCN0204DSCN0206DSCN0208DSCN0209DSCN0210

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares