Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 01:00

Πέντε Ακαδημίες μας στο ειδικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι ακαδημίες που εγκρίθηκαν για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ για τις 125 επιλεγμένες ακαδημίες από ολόκληρη την Ελλάδα, όπου μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και πέντε (5) Κυκλαδίτικες.

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, καθώς ο ΟΠΑΠ παρέκαμψε την αρχική του ανακοίνωση για την ένταξη δύο ακαδημιών από τις Κυκλάδες, αφού λόγω της οργάνωσης και των υψηλών βαθμολογιών που απέσπασαν οι: Αίαντας Σύρου, ΑΟ Πανσιφναϊκός, ΑΟ Μυκόνου, Παμμηλιακός και ΠΑΣ Νάξου δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα.

Η Ακαδημίες των Κυκλάδων θα λάβουν μέρος σε αυτό το πρόγραμμα και θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια που θα τους παράσχει ο ΟΠΑΠ και τα οποία θα αρχίσουν να ανακοινώνονται εντός των ημερών.

Πάντως η επιτυχία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο φαντάζει πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι από την Αθήνα επιλέχθηκαν επίσης 5 ακαδημίες, ενώ από τα Δωδεκάνησα μόλις 3. Σε γενικές γραμμές και σε αναλογία με τον πληθυσμό του Νομού μας και χωρίς ίχνος υπερβολής οι Κυκλάδες πήραν την μεγαλύτερη ''ψήφο εμπιστοσύνης'' από τον ΟΠΑΠ.

Σε πρώτη φάση ο ΟΠΑΠ δημοσίευσε το ακόλουθο σποτ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares