Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 21:20

Έμειναν στο ''Χ'' Πανσιφναϊκός και Νηρέας

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα των ανδρικών ομάδων του Πανσιφναïκού με τον Α.Ο. Πάρου οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για την Κ15 κατηγορία μεταξύ των ομάδων του Πανσιφναïκού και του Νηρέα Πάρου.

Οι μικροί που δουλεύουν αρκετά στις ακαδημίες των συλλόγων τους χάρισαν όμορφες στιγμές στους αρκετούς φιλάθλους που έμειναν για να τους παρακολουθήσουν σε ένα καθαρό ποδοσφαιρικό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα.

Μάλιστα σε αρκετές στιγμές οι λιλιπούτιοι άσσοι και των δύο ομάδων εντυπωσίασαν το κοινό με κάποιες πανέμορφες προσωπικές ενέργειες που θα ζήλευαν ακόμα και παίκτες των ανδρικών τμημάτων δείγμα του ότι υπάρχει μέλλον στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Στον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν στην πρώτη κιόλας φάση που έκαναν στο 1’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γεωργούλη. Η πίεση των μικρών του Πανσιφναïκού συνεχίστηκε και στο 20’ και πάλι με τον Γεωργούλη κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Κάπου εκεί οι πιτσιρικάδες του Νηρέα ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν κι αυτοί με τη σειρά τους να δημιουργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία με τον Γκέτσι σε μια από αυτές στο 35’ να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Εδώ να σας κάνουμε γνωστό ότι στην Κ15 κατηγορία το κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 40 λεπτών.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο και με το «καλημέρα» μόλις στο 43’ ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Γ. Αρκουλή. Η χαρά των παικτών του Νηρέα δεν κράτησε όμως για πολύ αφού στο 48’ ο Πανσιφναïκός πήρε και πάλι προβάδισμα με ένα όμορφο σουτ που έκανε ο Cina που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και στο 62’ με γκολ του Νίκου Αρκουλή ισοφάρισαν εκ νέου το παιχνίδι σε 3-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ μιας αναμέτρησης που άφησε άπαντες με χαμόγελα, σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς ποδοσφαιριστές για το όμορφο θέαμα που μας προσέφεραν όσο και στις διοικήσεις και τους προπονητές των συλλόγων τους για την σκληρή δουλειά που κάνουν ώστε τα παιδιά των νησιών μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να είναι ικανά σε μερικά χρόνια να στελεχώσουν τα ανδρικά τμήματα των ομάδων τους και γιατί όχι να προχωρήσουν ίσως και σε υψηλότερο επίπεδο...

Πανσιφναϊκός Κ15 – Νηρέας Κ15: 3 - 3

Σκόρερς: 1’, 20 Γεωργούλης, 48’ Cina.

35’ Γκέτσι, 43’ Αρκουλής Γ., 62’ Κορτιάνος.

Διαιτητής: Ρούσσος Ι.

Βοηθός: Γρυπάρης Μ.

Πανσιφναϊκός Κ15 (Βεντούρης): Καλόγηρος, Φράγκος, Καραλής, Γκόβας, Σαμψών, Ατσόνιος Χ., Ζαμπέλης Α., Φραγκιάς, Γεωργούλης, Cina, Λουκιανός. Αναπληρωματικοί: Ζαμπέλης Σ., Ποριώτης, Κουκής, Ατσόνιος Ν., Χουζούρης.

Νηρέας (Κορτιάνος): Πανταζής, Μαλαματένιος, Ρούσσος, Πιερτζοβάνης, Αρκουλής Ν., Vrapi, Κορτιάνος, Resulaj, Αρκουλής Γ., Γκέτσι, Κουτσαυτάκης. Αναπληρωματικοί: Λόκα Κ., Λόκα Γ., Σιμόπουλος, Σκανδάλης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares