Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 12:40

Στην Πάρο το 13ο EYGENIOS GERARDS soccer camp‏

Το καλύτερο ποδοσφαιρικό camp που πραγματοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών έρχεται για πρώτη φορά στον Νομό Κυκλάδων και θα φιλοξενηθεί στην Πάρο με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ.

Το EYGENIOS GERARDS SOCCER CAMP, που διεξάγεται για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004 και έχει φιλοξενηθεί στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Πάτρα, Βόλο και Αθήνα.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Πάρου από τις 27 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Δεν είναι ένα απλό καμπ.

Στόχος του είναι η εκπαίδευση των μικρών παιδιών - ποδοσφαιριστών με σωστή εκπαίδευση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο, καθώς και να μεταδώσει ιδέες και γνώσεις για την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου.

Ο Ευγένιος Gerard και ο Μανώλης Παπαδάκης ως διοργανωτές, θα δώσουν την δυνατότητα σε πολλά παιδιά από όλα τα νησιά των Κυκλάδων να εκπαιδευτούν με τις νέες τάσεις του σύγχρονου παιδικού ποδοσφαίρου και να προπονηθούν από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές.

Το camp απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως και το 2009 και οι προπονήσεις θα γίνονται από τις 17.30 έως τις 21.00 στο Δημοτικό στάδιο της Πάρου.

Τα παιδιά θα χωρίζονται σε ηλικιακά γκρουπ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6906939115.

Για περισσότερα σχετικά με το camp επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gerardscamp.com

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares