Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 19:21

''Απόβαση'' στη Μήλο για τον ΑΟ Κύθνου

Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικής δράσης για τον ΑΟ.Κύθνου. Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικής δράσης για τον ΑΟ.Κύθνου.

Αποστολή περίπου 65 ατόμων, 40 αθλητών και 25 συνοδών, θα ταξιδέψει στο νησί της Μήλου, όπου τα τμήματα προτζούνιορ, τζούνιορ και παμπαίδων θα αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες του Παμμηλιακού.

Είναι η δεύτερη χειμερινή εκτός νησιού δραστηριότητα, μετά το ταξίδι στην Σίφνο, για τους ανθρώπους του νησιού που θέλουν μία διαρκή προετοιμασία για τον άμεσο στόχο που είναι το Πανκυκλαδικό πρωτάθλημα ακαδημιών,αλλά και τον απώτερο δηλαδή της ένταξης της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.
Μιας προσπάθειας που ηγείται ο προπονητής Σταύρος Κονιδάρης, ο οποίος μας μίλησε για το ποδόσφαιρο της Κύθνου.
.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
<<Το μεγάλο θέμα της κατασκευής γηπέδου στην Κύθνο δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, καθώς οι πρώτες εργασίες έχουν ήδη αρχίσει. Η διοίκηση είναι συσπειρωμένη για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, ενώ και ο δήμος κάνει ότι είναι απαραίτητο. Και η ομάδα είναι σε καλό δρόμο με την συστηματική δουλειά που εφαρμόζουμε. Θέλουμε κάθε χρόνο να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο Πανκυκλαδικό της Πάρου. Στα πλάισια αυτής της προετοιμασίας θα επισκεφθούν την Κύθνο οι ακαδημίες του Θ.Παχατουρίδη και του προπονητή του Αιγάλεω Θ.Κολοκοτρώνη. Τελειώνοντας να επαναλάβω την ανοικτή πρόσκληση μας σε Πανσιφναικό και Παμμηλιακό για ανταπόδοση της επίσκεψης μας, κάτι που είμαι σίγουρος πως θα συμβεί στο επόμενο διάστημα>>.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares