Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 00:30

Στο Final-4 με ανατροπή ο Πανθηραϊκός

Σε ένα πολύ όμορφο και χορταστικό παιχνίδι, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού, για το πρωτάθλημα Κ15, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Π.Α.Σ Νάξου με σκορ 4-3, και πανηγύρισε συγχρόνως την απευθείας πρόκρισή του στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Το ματς είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού θα κρινόταν ποια ομάδα θα έπαιρνε την απευθείας πρόκριση στην τετράδα. Η ομάδα της Νάξου εκτός από τη νίκη, "βολευόταν" και με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού βρισκόταν στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη, η ομάδα του Πανθηραϊκού, που βρισκόταν στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την ομάδα του Π.Α.Σ, χρειαζόταν αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Π.Α.Σ Νάξου, που υπέστη την πρώτη του ήττα, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει την είσοδό του στο Final-4 μέσω αγώνων μπαράζ, που θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες μεταξύ των τριών ομάδων που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση κάθε ομίλου

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας περίπου ώρας, καθώς η διαιτητική τριάδα διεύθυνε και τους αγώνες για τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ13, που είχαν προηγηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Ωστόσο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με το πάθος και την αγωνιστικότητά τους, αποζημίωσαν τους αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τον αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 22:00. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Πατούλιας, έπειτα από όμορφη ενέργεια νίκησε τον Μανδηλαρά και έγραψε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πολύ γρήγορα. Στο 11' και έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ, ο Κατσούρος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καλόζη, και με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 21' ο Π.Α.Σ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ. Επειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρεβόλη, δημιουργήθηκε σύγχυση μέσα στην μεγάλη περιοχή και έπειτα από απανωτά σουτ, ο Παντελαίος, με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Καλόζη, γράφοντας έτσι το 1-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πανθηραϊκό να πλησιάζει το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με το απευθείας φάουλ του Στεφανόπουλου, το οποίο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μανδηλαράς. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γρήγορο γκολ από τον Πανθηραϊκό, αφού τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Στεφανόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το 2-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν, αναζητώντας πλέον το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Έτσι, στο 51' και έπειτα από όμορφο συνδυασμό, ο Κόκκαλης με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Μανδηλαρά, πέτυχε το 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Στεφανόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση και με διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-2. Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε πέμπτο τέρμα σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα με το σουτ του Τσοβάρα που πέρασε μόλις άουτ, και με την κεφαλιά του Χατζηλαζαρίδη, που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Μανδηλαράς, πραγματοποιώντας τη δεύτερη "μεγάλη" επέμβασή του στο ματς. Από εκεί και πέρα, ο Π.Α.Σ Νάξου, προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στη σπουδαιότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πρεβόλης μετά από πολύ καλή ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε πολύ όμορφα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλόζη. Τελικά, η ομάδα της Νάξου μείωσε σε 4-3 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Παντελαίου μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια έγινε η ύστατη προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους για να φτάσουν στο γκολ που θα τους χάριζε την πρωτιά του 3ου ομίλου. Με τη συμπλήρωση 6 λεπτών καθυστερήσεων, είχαμε το τελικό σφύριγμα της λήξης, που βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης νικήτρια με 4-3.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γρυπάρης, με βοηθούς τον κ. Van Aaken και την κ. Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Καλόζης, Φέγγης, Χατζηλαζαρίδης (75' Ξαγοράρης), Δαμίγος, Κοιλιακούδης (70' Χαραλαμπόπουλος), Τσοβάρας, Πατούλιας, Βράπι, Στεφανόπουλος, Σούμας, Κόκκαλης (80' Βλαβιανός)

Αναπληρωματικοί: Γκέκας, Βλαβιανός, Ξαγοράρης, Λυγνός, Προβατόπουλος, Χαραλαμπόπουλος

Π.Α.Σ Νάξου (Μαράκης): Μανδηλαράς, Σιδέρης Κ. (62' Γκούφας), Σιδέρης Ν.(67' Shermadhi), Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Μανδηλαράς (52' Μαρκοπουλιώτης), Γρυλλάκης, Κατσούρος, Πρεβόλης, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Merepeja, Λέκκας, Γκούφας, Σέργης Γ., Shermadhi, Μαρκοπουλιώτης

K15 ME PAS ARXHGOI DIAITHTES

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares