Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 22:05

Πήρε την απευθείας πρόκριση η Κ15 του Α.Ο. Μυκόνου

Η ομάδα Κ15 του Α.Ο. Μυκόνου πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην αντίστοιχη του Σύρος 2002, και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου αλλά και την απευθείας πρόκριση στο final four του πρωταθλήματος Κυκλάδων Κ15.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μπήκαν δυνατά στο ματς δείχνοντας από την αρχή πως και οι δύο θέλουν τη νίκη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Τελικά το σκορ άνοιξε για τον Α.Ο. Μυκόνου στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δάρα στο 61′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ των Συριανών και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 68΄ με τον Δακτυλίδη να βρίσκεται μόνος του στη μεγάλη περιοχή και με πολύ όμορφο σουτ να κάνει διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Με τη συγκεκριμένη νίκη ο Α.Ο. Μυκόνου φτάνει στους 22 βαθμούς και προκρείνεται ως πρώτος στο final four του πρωταθλήματος, ενώ η Σύρος 2002 παραμένει στους 17 βαθμούς και παίξει αγώνες μπαράζ για την πρόκριση.

Διαιτητής ήταν ο κ. καλορογιάννης με βοηθούς τον κ. Μουτάφη και την κα. κουκά

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Πανταζόγλου, Σιώζος, Τσάνη, Νταουντ, Πασάνι, Χότζα, Δάρας, Δακτυλίδης, Μπομπάι

Αγωνίστηκαν και οι: Καλογεράς, Μπάτσκα, Ξυδάκης, Μπουρντέμης, Πάπα, Καραγιαννόπουλος

Α.Π. Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Μαρουδιάς Α., Λέλας Κ., Μαρουδιάς Ν., Δριμάλας, Συργιαννής, Πελεκάνος, Κασσανδρινός, Μπούφι, Φρέρης, Λέλας Β., Φώσκολος

Αγωνίστηκαν και οι : Κουβέλης, Κανακάρης, Ανδρεαδάκης, Φούντας, Σανούδος, Καραμολέγκος, Χριστόπουλος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares