Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 23:18

Επαφές για το Gerards camp στην Πάρο

Ταξίδι αστραπή στην Πάρο έκανε ο υπεύθυνος του Eugenios Gerards soccer-camp και προπονητής της Κ.13 του Παναθηναικού, Μάνος Παπαδάκης.

Αφού έλεγξε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και συζήτησε τις τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες με τον Παριανό προπονητή Μιχάλη Παπαδάκη, συνάντησε τον πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ Θ. Μαρινόπουλο με τον οποίον συμφώνησε για την παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου στην Παροικιά, όπου θα διεξαχθεί το φημισμένο camp.
Άξιο αναφοράς το ενδιαφέρον που έδειξε ο Θ. Μαρινόπουλος για την ανάληψη από τον δήμο Πάρου του πρώτου προπονητικού σεμιναρίου για αναπτυξιακές ηλικίες στις Κυκλάδες, που πρόκειται να γίνει στις 27 Ιουνίου με την ευκαιρία της παρουσίας όλης της προπονητικής ομάδας στην Πάρο.
Για το υψηλής ποιότητας αυτό σεμινάριο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προπονητές από όλη την Ελλάδα και βέβαια είναι προφανής η σημασία του για τους Κυκλαδίτες προπονητές που ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν με τις υποδομές των σωματείων μας.
Ο Μάνος Παπαδάκης, που ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον υπεύθυνο αθλητισμού του δήμου Πάρου κ. Μπόνη, πριν αναχωρήσει εξέφρασε την πεποίθηση του για την επιτυχία του camp.
Προσδοκία των διοργανωτών είναι να λάβουν μέρος παιδιά όχι μόνο από την Πάρο και τις Κυκλάδες, αλλά και από την Αθήνα, μιας και το τετραήμερο διεξαγωγής του προσφέρεται και για μία ευχάριστη διαμονή των γονέων στο όμορφο νησί.
Τα προγράμματα που εφαρμόζονται είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν πράγματα όχι μόνο στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και στην γενικότερη προσέγγιση που πρέπει να έχουν με το άθλημα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares