Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 23:48

Τελικός και για την Κ13 του Αίαντα [pics]

Μετά την Κ15 και η Κ13 του Αίαντα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κατηγορίας της, επικρατώντας το μεσημέρι με 1-0 του αξιόμαχου Μαρπησσαϊκού.

Η ομάδα του Μιχάλη Βασάλου χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να σκοράρει ένα τέρμα στο 58΄με τον Κάτρη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από παράλληλη πάσα του Ευμορφόπουλου, και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.
Οι Παριανοί είχαν την ελαφρά υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Αίαντα που είχε σωστή αμυντική λειτουργία.
Μάλιστα ο Αίαντας λίγο έλειψε να πετύχει και 2ο γκολ στο 64' όταν ο διαιτητής Ρούσσος έδωσε τραβηγμένο πέναλτι σε πτώση του Ρούσσου στην περιοχή, αλλά ο Ρεϊσης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Δεληγιάννης και Μαργαρίτη
Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Βαμβακουσης, Βάλβης, Σιγάλας (43΄Μπλάμο), Καραβέλας, Μιχαϊλίδης, Γαλανός, Καρακίτσος (47΄Ξαγοράρης), Ρούμελης (43΄Βακόνδιος), Ευμορφόπουλος (52΄Ρούσσος 68΄Βόλτης), Ρεϊσης, Κάτρης.
Αναπληρωματικοί: Δεναξάς, Στεφάνου.
Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Πετρόπουλος, Κιοσέ, Ντζουμανίκας, Ρηγόπουλος (68΄Μεσολογγίτης), Φρατζής, Ζούλης, Πατέλης (56΄Βιλαντώνης), Αποστολόπουλος, Χριστόφορος, Γουλάς, Βολφ.
Αναπληρωματικοί: Φωκιανός, Σπανός, Περαντινός, Αντιπαριώτης, Θαλασσινός.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares