Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 23:00

Αήττητος στον τελικό ο ΠΑΣ Νάξου [pics]

Η Κ13 του ΠΑΣ Νάξου συνέχισε το αήττητο της και στον σημερινό ημιτελικό της Πάρου, απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, παίρνοντας την πρόκριση με 3-1.

Οι μικροί Ναξιώτες ανέβασαν την απόδοση τους στο 2ο ημίχρονο, όπου μετέτρεψαν το 1-1 σε 3-1 και πλέον περιμένουν τον τελικό του Σαββατοκύριακου -πιθανότατα στο ίδιο γήπεδο- τον Αίαντα Σύρου για να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της νεοσύστατης Κ13.
1-0 Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε δυνατά και είχε 1-2 καλές ευκαιρίες πριν τελικά ο Παντελαίος με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ ανοίξει το σκορ στο 32′.
1-1 Στο 35′ και συγκεκριμένα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάπα, ο Κοντιζάς με μονοκόμματο αριστερό βολέ μέσα στη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
2-1 Στο 45′ ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Μαρκοπουλιώτης και Παντελαίος συνεργάστηκαν άψογα, με τον Λέκα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 2-1.
3-1 Στο 69′ και αφού νωρίτερα ο ΠΑΣ Νάξου είχε δοκάρι σε σουτ του Παντελαίου, τελικά σφραγίζει τη νίκη με κοντινό πλασέ του Λέκα, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Γρυπάρης, με βοηθούς τους Καλόγερα και Σαργολόγο.
Συνθέσεις
ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Βαλέττας (69' Σιδερής), Μανδηλαράς, Βαλέρης (68' Νανάς), Κόρρα, Σερμάντι, Τερζίδης, Καλαβρός (68' Τάκος), Γκούφας, Μαρκοπουλιώτης, Λέκκας, Παντελαίος.
ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Χιουσενάι, Καφετζής, Κουσαθανάς, Πάπα (55΄Ρέτσι), Γκελάι, Ξυδάκης (50΄Μίνο), Φρατζεσκάκης, Κοντιζάς, Καραγιαννόπουλος, Πετράι, Λούλα (37΄Θεοδώρου).
Αναπληρωματικοί: Μελαδίνης, Μπότσκα, Κωνσταντίνου, Κότσης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares