Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 20:18

Επέστρεψαν στον θρόνο τους!

Η ομάδα Κ17 του Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Κυκλάδων για τη σεζόν 2015-2016 επικρατώντας στον τελικό του ΔΑΚ Νάξου με το επιβλητικό 5-2 επί του Α.Ο. Πάρου και πανηγύρισε επιστρέφοντας παράλληλα μετά από χρόνια στον θρόνο του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος, όπου ο ΑΟ Πάρου προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, μειώνοντας το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 3-1. Τελικά η ομάδα του Μάκη Πούλου είχε τις απαντήσεις στο «τσεπάκι» και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, με το 5-2 να κρίνεται δίκαιο για τους πρωταθλητές.

Αρκετός ο κόσμος που ταξίδεψε στη Νάξο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ από πλευράς ΑΟ Μυκόνου στις εξέδρες βρέθηκαν παιδιά αό τις ακαδημίες που υποστήριξαν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Το παρών στον τελικό έδωσε και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Ατρόμητου Αθηνών, κύριος Τόλης Αποστόλου, ο οποίος παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών και από τις δύο ομάδες, αφού θυμίζουμε ότι είναι οι συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ Ατρόμητος ακαδημίες στις Κυκλάδες.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Αντιορπρόεδρος κ. Παρίσης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Παρούσης, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις απονομές.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 8’, για τον Α.Ο. Πάρου με ένα σουτ του Σαρρή Κοσμά από τα δεξιά το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Η επόμενη καλή στιγμή του ματς ήταν στο 10’ για τον Α.Ο. Μυκόνου με τον Χιλάι να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα λάθος της άμυνας των Παριανών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δύο λεπτά αργότερα οι Μυκονιάτες θα προηγηθούν στο σκορ με το Ντούρο, οποίος βρέθηκε μόνος του στη πλάτης της άμυνας του Α.Ο. Πάρου, και με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο Α.Ο. Μυκόνου θα σκοράρει στο 14΄’ σε μια παρόμοια φάση, με εκτελεστεί αυτή τη φορά τον Χιλάι καθώς βρέθηκε μόνος του τη μεγάλη περιοχή, και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 24'  ο Α.Ο. Μυκόνου με τον «Ντένης τον τρομερό», θα σκοράρει για μια ακόμα φορά, μετά από ένα πολύ καλό σουτ του Κώστα Βερώνη, ο Ράγια θα βρει τη μπάλα και με πάσα του βγάλει μόνο του τον Χιλάι ο οποίος με πλασέ θα βάλει το τρίτο γκολ της ομάδας μου.

Οι Μυκονιάτες θα πιέσουν και για ένα ακόμα γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι πιο σημαντικές στιγμές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 32’ μετά από ατομική προσπάθεια του Ντούρο και βρήκε τον Μανώλη Βερώνη στη μικρή περιοχή ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στο  40’ σε αντεπίθεση ο Χιλάι θα βρει με πάσα μόνου του τον Σούμπασι, όμως το σουτ του τελευταίου θα το αποκρούσει ο τερματοφύλακας ο Λάμπρου.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Πάρου μπήκε πιο δυνατά και πίεζε από το πρώτο λεπτό, και κατάφερε να σκοράρει στο 55'  μετά από μια πολύ ωραία προσπάθεια ο Φρατζεσκάκης θα βρεθεί απέναντι στον Ψύλλια και θα μειώσει σε 3-1.

Ο Χιλάι θα καταφέρει να πετύχει χατ τρικ, καθώς πήρε τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας των Παριανών και έκανε το 4-1 για τους Μυκονιάτες.  

Ο Α.Ο. Πάρου θα κάνει ακόμα ευκαιρία στο 67’, με τον Πρίνα να σουτάρει όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι Παριανοί θα καταφέρουν να μειώσουν ξανά  στο 72’ μέτα από σέντρα σουτ του Πρίνα, θα βρει τη μπάλα ο Σαρρής και θα μειώσει για την ομάδα του σε 4-2.

Ο Α.Ο. Μυκόνου θα κάνει το τελικό 5-2 μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια του Χιλάι, θα πασάρει στον Δακτυλίδη, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Λάμπρου έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Κολυμπίρη και των βοηθών  Νεοκοσμίδη και Ψαρρά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας (90’ Μπουρντέμης), Παλάσης (73’ Τσάνης), Πλάκα (87’ Ασράμ), Ματρίσι (80΄ Κάνιουρας), Πατσάνη, Ράγια, Σούμπασης (87’ Δάρας), Βερώνης Μ, Χιλάι, Ντούρο (57’ Δακτυλίδης), Βερώνης Κ. (90’ Ελπέγια)

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλάκος): Λάμπρου, Κότσαρης, Ντόμπρης (70΄ Γκιόκα), Σκιάδασης Σπ., Πρίνα, Τσούκε, Φρατζεσκάκης, Σαρρής Κων, Σαρρής Κων, Σένκα, Χίσκα

Αναπληρωματικοί: Ντουλάροι, Χάλκο, Καραφυλλάκης, Γεωργιάδης, Φρατζής, Δόγκας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares