Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:58

Αποκλειστικό: Τρεις Κυκλαδίτες στην Super League

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, πράγμα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Αθήνας.


Μάλιστα δεν είναι λίγα τα παιδιά των ακαδημιών μας, που τα τελευταία χρόνια έχουν επιλεχθεί και συμμετάσχουν σε ομάδες υποδομών από την Super League, με πολλούς από αυτούς του παίκτες να έχουν μία αξιόλογη πορεία και να συγκαταλέγονται μέσα στα μελλοντικά ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πλέον η παρουσία σκάουτερ όλων των μεγάλων ομάδων όπου αγωνίζονται οι Μικτές μας ομάδες είναι δεδομένη, ενώ δειλά-δειλά υπάρχει η παρουσία τους και στις Κυκλαδίτικες διοργανώσεις, όπως οι τελικοί των Κ13, Κ15 και Κ17.
Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την τιμή αν σας παρουσιάσουμε επίσημα τις μεταγραφές δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν ολοκληρώσει την μεταγραφή τους σε συγκεκριμένη ΠΑΕ του κέντρου, ενώ το άμεσα επόμενο διάστημα θα υπάρξει ακόμα ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος θα μετακομίσει σε πρωτοκλασάτη Ελληνική ομάδα.
Για ευνόητους λόγους δεν δίνουμε κανένα περαιτέρω στοιχείο, σεβόμενοι την εξέλιξη της διαδικασίας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares