Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 13:38

Δοκιμάστηκαν στην Εθνική Αλβανίας Μπέτσα και Σοσόλι

Με την παρουσία δύο Κυκλαδιτών πραγματοποιήθηκε η προεπιλογή ποδοσφαιριστών για την Εθνική ομάδα Κ 15 που αφορούσαν παιδιά γεννηθέντα το 2002 και το 2003 και διοργάνωσε στις 13-14 Αυγούστου η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Γραφείο Ταλέντων της Αλβανικής ομοσπονδίας στην Ελλάδα .

ALBA 2 PAIDIAΟι Ντιάγκο Σοσόλι του Παμμηλιακού και ο Ντάνι Μπέτσα του ΑΟ Πάρου ήταν τα παιδιά που εκπροσώπησαν τις Κυκλάδες, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Αλβανίας, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι διοργανώνει συχνά τέτοιου είδους δοκιμαστικά ανά την Ευρώπη.

Τα δοκιμαστικά διοργανώθηκαν υπό την επίβλεψη του επίσημου εκπροσώπου της Εθνικής Αλβανίας στην Ελλάδα, κ. Βαγγέλη Τσιάβου και έγιναν στο γήπεδο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τη συμμετοχή 34 παιδιών από όλη την Ελλάδα.

Το κέρδος της συμμετοχής των παιδιών σε τέτοιου είδους δοκιμαστικά έχει διπλό αντίκρισμα, αφού από τη μία παίρνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική Ομάδα της χώρας καταγωγής τους και από την άλλη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ΠΑΕ, που δίνουν το παρών τις εξέδρες των γηπέδων, όπου διοργανώνονται δοκιμαστικά.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει το παράδειγμα του Μπουλάρι, ο οποίος από την Αναγέννηση Νάξου και τον ΠΑΣ Νάξου, κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ17 της Αλβανίας, όπου μάλιστα πέτυχε και γκολ πριν λίγες ημέρες σε αγώνα που έγινε στο Καζακσταν. Σημειώνουμε ότι παρά το γεγονός ότι ο Μπουλάρι είναι γεννημένος το 2001, λόγω του ταλέντου του, συμμετέχει κατ εξαίρεση στην Κ17, όπου αγωνίζονται παιδιά του 2000. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares