Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 23:32

Με το "δεξί" η Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου‏ [pics]

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Κ16 ο  ΑΟ Μυκόνου που «πάτησε γκάζι» στην επανάληψη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα κόντρα στην Σύρος 2002.

Ο  Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς απέναντι στη Σύρο 2002 δημιουργώντας φάσεις χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ. Έτσι ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο, με τους Μυκονιάτες να πιέζουν φτάνοντας στη νίκη που τους έδωσε τους πρώτους 3 βαθμούς για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

Από την άλλη πλευρά η Σύρος 2002 προσπάθησε να ισοφαρίσει μετά το πρώτο γκολ. Οι Συριανοί αν και δεν έκαναν καλή εμφάνιση στο σημερινό ματς (2/10) έδειξαν πολλά καλά στοιχεία και πως στα επόμενα ματς αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι. 

Η ομάδα του Μάκη Πούλου κατάφερε να προηγηθεί στο 49', μετά από ατομική προσπάθεια ο Μπομπάι που πάσαρε στον Δάρα, ο οποίος και έκανε το 1-0. Στο 54'  οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, όταν μετά από βολέ του Ψύλλια ο Μπομπάι υποδέχτηκε την μπάλα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σύρος 2002 κάνοντας έτσι το 2-0. Τέλος, στον πίνακα των σκόρερ, έγραψε το όνομα του και ο Κάνιουρας, ο οποίος σκόραρε με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. 

Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους Βακόνδιο και Κουκά Α.

Συνθέσεις 

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Πατσάνι, Ζιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Κατσικαλάκης, Χεντόζ, Δάρας, Κάνιουρας, Μπομπάι, 

Αγωνίστηκαν και οι: Πανταζόγλου, Μπάτσκας, Καλογεράς, Μπορντέμης, Ηλιάδης, Πάπα, Ξυδάκης,

Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Μαρουδιάς Θ., Μποτίνης, Μαρουδιάς Ν., Ανδρεδάκης, Συργιανής, Πελεκάνος, Κασαδρινός, Λελάι Μ., Δριμάλας, Φρέρης, Κανακάρης

Αγωνίστηκαν και οι : Κουβέλης, Σανούδος, Χριστόπουλος, Λελάι Κ., Καραμολέγκος, Παπαφίγκος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares