Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 16:33

Επιστροφή Κωνσταντόπουλου… Αναλαμβάνει τις ακαδημίες της Λάβας

Σε ακόμη μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Λάβα Εμπορείου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, εντάσσεται στην ομάδα, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τον τομέα υποδομών της ομάδας.


Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, που θεωρείται ο «Πρωτομάστορας» της επιτυχίας του Πανθηραϊκού, μετά από 8 μήνες αποχής του από το ποδόσφαιρο, επιστρέφει αναλαμβάνοντας το νευραλγικό κομμάτι στις ακαδημίες της Λάβας.

Με προϋπηρεσία στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ο ίδιος αποτελούσε την ιδανική περίπτωση, με την διοίκηση της Λάβας να του προσφέρει πολύ καλή προσφορά και τελικά να αποσπά το ‘’Ναι’’ για αυτή την πολύ δυνατή συνεργασία, την οποία είχαμε προαναγγείλει από χθες.

Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να ρίξει ακόμη περισσότερη προσοχή, προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία προπονητή με εμπειρία πάνω στο κομμάτι των μικρών ηλικιών.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναλαμβάνει εν λευκώ την οργάνωση και την διαχείριση σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών, ενώ θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους συνεργάτες του, έχοντας ως στόχο την άρτια ανάπτυξη στις υποδομές του συλλόγου.

Τα περίπου 100 παιδιά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά, προπονούνται στο γήπεδο των Φηρών, όπως και σε κάποια γήπεδα που υπάρχουν στο Εμπορείο. Η αναμενόμενη ανακατασκευή της φυσικής έδρας της ομάδας, σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα για την Λάβα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares