Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 22:58

Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Κ12

Όλα έτοιμα για το νεοσύστατο πρωτάθλημα U12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ακολουθούν οι αγωνιστικοί κανόνες καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Συμμετέχουν 12 Ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους .

1ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Συμμετέχουν οι Ομάδες ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ και ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ (πρώην Παναθηναϊκός) .

2ος Όμιλος (7 Ομάδες): Συμμετέχουν οι Ομάδες ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ και ΑΟ ΛΑΒΑ .

Ο αγωνιστικός χώρος καθορίζεται από τις πλάγιες γραμμές του Γηπέδου και τις γραμμές των μεγάλων περιοχών, στο μέσον των οποίων θα τοποθετούνται οι εστίες, μεγέθους 2 μ Χ 5 μ .

Οι ομάδες θα εμφανίζονται στο γήπεδο με 16 ποδοσφαιριστές (δεκαεξάδα), που θα αναγράφονται στο ΦΑ και στον αγωνιστικό χώρο οι δύο Ομάδες θα αποτελούνται από εννέα (9) ποδοσφαιριστές (9 Χ 9) . Κατά την διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙKA όλοι οι ποδοσφαιριστές, των διαγωνιζόμενων Ομάδων . Ελάχιστος αριθμός ποδοσφαιριστών για κάθε Ομάδα, που πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο και να αναγραφούν στο ΦΑ, είναι οι δώδεκα (12) . Σε περίπτωση που μία Ομάδα παρουσιαστεί με λιγότερους από 12 ποδοσφαιριστές ο αγώνας δεν θα διεξάγεται, με απόφαση του Διαιτητή και με δική της ευθύνη, η οποία θα υποστεί και τις επιπτώσεις. Ποδοσφαιριστής που αντικαταστάθηκε δεν μπορεί να επανέλθει ως αγωνιζόμενος . Μη τήρηση των όρων αυτών αποτελεί παράβαση της προκήρυξης, που επιφέρει την ποινή του μηδενισμού της παραβαίνουσας Ομάδας με τα συνακόλουθα, στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά από ένσταση η καταγγελία, που θα υποβληθεί σύννομα και εμπρόθεσμα στην ΕΠΣΚ .

Διάρκεια αγώνων 60’ (2 Χ 30’) . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Η σειρά των αγώνων θα προκύπτει με ορισμό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, με βασικά κριτήρια τα δρομολόγια των πλοίων και τις καιρικές συνθήκες .

Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων, οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι ο 1ος του 1ου Ομίλου με τον 2ο του 2ου Ομίλου και ο 1 ος του 2ου Ομίλου με τον 2ο του 1ου Ομίλου . Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι πρωταθλητής Κ-12 ΕΠΣΚ περιόδου 2016- 2017 .

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Το διαβάσαμε στο: ajaxsyrou.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares