Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 22:00

Πρώτος με μοναδικό ρεκόρ ο Αίαντας Σύρου [pics]

Η Κ14 του Αίαντα Σύρου νίκησε πριν λίγο 3-0 στο γήπεδο της Άνω Σύρου τον ΑΟ Μυκόνου και κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου που την οδηγεί απευθείας στο finalfourτου πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σύρου καταγράφοντας ένα μοναδικό ρεκόρ έκανε το 10 στα 10, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι πέτυχε 45 τέρματα και κράτησε ανέπαφη την εστία της και στους 10 αγώνες έχοντας 0 παθητικό.

Σήμερα η ομάδα του Μιχάλη Βασάλου,  παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου που από την πλευρά τους θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της τελικής φάσης μέσα από αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό.

Ο Αίαντας Σύρου ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και μόλις στο 2ο λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε ο Χισενάι, οι Συριανοί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 6' με ένα πολύ ωραίο σουτ του Κάτρη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το 2-0 έγινε στο 8' από τον Ρούμελη ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γαληνός στο 26'.

Στον αγώνα που έμεινε για να κλείσει και ο όμιλος, ο Α.Ο. Μυκόνου αγωνίζεται απέναντι στην Άνω Μερά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Παλαιτσάκη και Λουκόπουλο. 

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βάσσαλος): Βαμβακούρης, Βόλτης, Σίγκας, Μιχαηλίδης, Καράβελας, Γαληνός, Κάτρης, Ρούμελης, Ρυμορφόπουλος, Ρεϊσής, Άντζελο

Αγωνίστηκαν και οι: Καρακίτσος, Μαραγκός, Βάλβης, Στεφάνου, Χασπάρης, Βακόνδιος,Ρούσσος

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Χισενάι, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Κοντιζάς, Παπά, Ξυδάκης, Φρατζεσκάκης, Χόντζα, Καραγιαννόπουλος, Νίνο, Πετράι

Αγωνίστηκαν και οι: Γκελάι, Πότσης, Λούλα, Πετράκης, Μελάδινης, Θεοδώρου, Μπαστουνας

Η βαθμολογία

2017-03-31.jpg

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares