Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 23:48

Ανατροπή και... τελικός για τον Αίαντα [pics]

Η Κ14 του Αίαντα Σύρου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος την 0-1 σε 3-1 απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου και ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αυριανού αγώνα μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του ΠΑΣ Νάξου. 

Ο Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13ο λεπτό, με τον Αίαντα να ισοφαρίζει σε 1-1και στην επανάληψη με ακόμη δύο τέρματα να πέρνει τη «χρυση» νίκη - πρόκριση με 3-1.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν, κάτι το οποίο τους έφερε μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 13΄ με ένα πολύ καλό σουτ από τον Πετράι έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 27' η ομάδα της Σύρου ισοφάρισε σε 1-1 με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γαληνού λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αίαντας στο 30' είχε μια κεφαλιά από τον Ρούμελη  που από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ ο Α.Ο. Μυκόνου είχε τον Πετράι ο οποίος στην εκπνοή του ημιχρόνου αστόχησε σε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Η ομάδα του κ. Βάσσαλου κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 44΄, όπου μετά από ανατροπή του Ρείση από τον Ξυδάκη ο κ. Βακόνδιος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κάτρης με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι ψηλά στο Γάμα έκανε την ανατροπή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-1. 

Από εκεί και ύστερα ο Α.Ο. Μυκόνου πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως στο 65' ο Ευμορφόπουλος με σουτ λίγο πιο έξω από την μικρή περιοχή σφράγισε τη νίκη του Αίαντα με 3-1, σκορ που έδωσε την πρόκριση στον τελικό της Κ14 ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (07/05) στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στις 18:00. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Ρούσσο

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Βαμβακούσης, Βάλβης (Βολτής 67΄), Σίγγας, Μιχαϊλίδης, Καραβέλας, Γαληνός (Χάσπαρης 68΄), Κάτρης (Βακόνδιος 67΄), Ρούμελης, Ευμορφόπουλος (Καρακίτσος 68΄), Ρεϊσης, Bllamo (Δεναξάς 70΄)

Α.Ο Μυκόνου (Πούλος): Χισενάι, Καφετζής, Κουσαθανάς, Κοντιζάς (Γκελάι 55΄), Παπα, Ξυδάκης, Φρατζεσκάκης, Χοτζα, Καραγιανόπουλος (Πότσης 67΄), Πετράι, Μίνο (Θεοδώρου 47΄)

Το Live Score

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares