Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 23:07

Αήττητοι πρωταθλητές τα ''Αστεράκια'' του ΠΑΣ Νάξου

Μετά την Κ14 ήρθε η σειρά της Κ12 του ΠΑΣ Νάξου να φέρει το δεύτερο πρωτάθλημα της χρονιάς στον σύλλογο, καθώς οι πιτσιρικάδες του Πέτρου Μαράκη, μετά από έναν πολύ όμορφο τελικό απέναντι στον πολύ καλό Άγιαξ Σύρου πήραν τη νίκη με 4-1, κατακτώντας το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Οι μικροί των δύο ομάδων έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκλεψαν την παράσταση με τη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και άφησαν σε όλους μας την σιγουριά ότι το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου θα είναι λαμπρό.

Παρόντες

Αυτό ήταν το 3ο Final Four που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων τη φετινή χρονιά, καθώς είχαν ακολουθήσεις αυτά των Κ14 (Σύρο) και Κ18 (Πάρος), με όλες τις διοργανώσεις να στέφονται από απόλυτη επιτυχία.

Μπορεί να έλειψαν δια της απουσίας τους αρκετά πρόσωπα που θα έπρεπε να δώσουν το παρών στις δύο μέρες της γιορτής του ποδοσφαίρου, όμως ήταν και κάποιοι που τίμησαν με την παρουσία τους τα μελλοντικά ''αστέρια'' του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.

Αυτοί ήταν φυσικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης που φρόντισε για τη φιλοξενία, όπως και μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ οι θεσμοί εκπροσωπήθηκαν από τον κ. Μάκη Δαδάο (Περιφερειακός Σύμβουλος) τον κ. Άκη Μπάιλα (Μέλος Αθλ. Επιτροπής) και τον κ. Ραουζαίο (Μέλος Δημοτικής Αρχής).

Αγώνας

Όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΣ Νάξου πήρε δικαιωματικά αυτό το πρωτάθλημα αήττητος καθώς έδειξε να είναι ένα κλικ καλύτερος των αντιπάλων του.

Το ίδιο ίσχυσε, τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό, όπου από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι.

Ο Αίαντας από την πλευρά του που διαθέτει πολύ ταλέντο και είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που τελεί κάτω από τις οδηγίες του κ. Βουτσίνου, έδειξε ότι δικαιωματικά έφτασε μέχρι τον τελικό και όλο το μέλλον ανήκει σε αυτά τα μικρά αστεράκια.

Στο 7ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος με πολύ όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Νάξου.

Ο ίδιος παίκτης στο 13' τροφοδοτήθηκε στη περιοχή και με ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 30' ο Ρούσσος με εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη ο Αίαντας προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο ΠΑΣ Νάξου ήταν και πάλι καλύτερος.

Στο 37,  μετά από εκτέλεση φάουλ ο Παντελαίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1, με τον Γιαννακόπουλο να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 4-1 στο 38'.

DSC_0291.jpg

Διαιτητές: Μουτάφης Α., Καλόγερας

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Πετράς, Ψαρράς, Ορφανός, Κούρτης, Παντελαίος, Λέκκας, Γιαννακόπουλος.

Έπαιξαν και οιΧωριανόπουλος, Χατζής, Σιδερής, Μαργαρίτης

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Κορφιάτης, Κουντούρης, Δερεμπούκας, Φρέρης, Ρούσσος, Καφούρος, Μακρυωνίτης, Κάτρης, Βαρθαλίτης.

Έπαιξαν και οιΣκευοφύλακας, Γκοτσόπουλος, Σιγάλας, Ξαγοράρης, Ντε Σιμόνε

Βίντεο από την απονομή 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares