Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 10:58

Από τη Σύρος 2002 στην Κ15 του Ολυμπιακού ο Φρέρης

Ένα φλερτ που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2016 κατέληξε σε γάμο, καθώς ο Νίκος Φρέρης της Σύρος 2002 που παρακολουθούνταν στενά από τον Ολυμπιακό είναι από σήμερα και επίσημα μέλος της κ15 του Πειραιώτικου Συλλόγου.

Ο Μικρός είχε τραβήξει κινήσει το ενδιαφέρον του Υπεύθυνου Ακαδημιών και σκάουτερ του Ολυμπιακού Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος παρακολουθούσε την εξέλιξη του μέσα από τις Μικτές Ομάδες, όπου και ξεχώριζε. Μάλιστα στις 11/2/2016 είχε δοκιμαστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά από σειρά επαφών ήρθε η συμφωνία.

Για τη Σύρος 2002 αναμφισβήτητα η μεταγραφή του Φρέρη στον Ολυμπιακό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και ενός είδους επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται από τον κ. Κάμπαξη και το επιτελείο του.

Πλέον ο Φρέρης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Πειραιά, όπου θα ακολουθήσει τη νέα του ομάδα στη προετοιμασία.

Η ανακοίνωση της Σύρος 2002:

«Η Ακαδημια μας εχει την χαρα και την τιμη να ανακοινώσει επισημα την μεταγγραφη του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Φρερη στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακος!
Ο Νικος Φρερης στην ηλικια των πέντε ετων εγινε μελος της Ακαδημιας μας και απο τοτε ανελλιπώς συμμετείχε στα αγωνιστικά τμηματα υποδομής !
Τα τελευταια τρια χρονια με καθημερινες ατομικες προπονησεις με τον προπονητη του κ Δημητρη Καμπαξη ανέδειξε τις ποδοσφαιρικές του αξίες και με ταπεινότητα και ήθος συνεχίζει για την επιτευξη του στόχου του!
Η Διοικηςη της ΑΠ Συρος 2002 συγχαίρει και τους δυο και ευχαριστει τον Ολυμπιακό και ιδιαιτερα τον κ. Γιώργο Αμανατιδη για την άριστη συνεργασια που υπήρξε και ευελπιστεί στη συνεχεια αυτής!
´Νικολακι ¨μας εκ μέρους του ΔΣ ,ολων των προπονητων και των συναθλητών σου ,σου ευχομαστε Καλη Συνεχεια και μη ξεχνάς οτι με το ήθος και την σκληρή δουλεια θα πιάσεις το όνειρο σου!».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares