Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 00:52

Στο τιμ της ΠΑΕ Ατρόμητος ο Σταύρος Κονιδάρης

Στο τιμ των προπονητών της ΠΑΕ Ατρόμητος ανήκει εδώ και λίγες ημέρες ο τεχνικός του ΑΠΣ Κύθνου, Σταύρος Κονιδάρης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, κ. Σάκης Σάσαλος, μαζί με τις αποσκευές του για τις ολιγοήμερες διακοπές που πραγματοποίησε στη Κύθνο, έφερε και μία άκρως τιμητική πρόταση για τον κόουτς των «Κυθνιωτών».

Ο κ. Σάσαλος, έχει αποκομίσει θετικότατη εντύπωση από τις ακαδημίες του ΑΠΣ Κύθνου, που παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ανακατασκευής του γηπέδου του Μέριχα, που αναγκάζει τις ακαδημίες αν προπονούνται στα δύο γήπεδα 5χ5, ωστόσο οι εμφανίσεις στα φιλικά μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και στο Tinos Cup ήταν αυτές που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο κ. Σάσαλος που γνωρίζει τον Σταύρο Κονιδάρη από την εποχή που αγωνιζόταν, τόνισε: «Γνωρίζω τον Σταύρο αρκετά χρονιά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Αθήνας σε υψηλό επίπεδο. Ένας αθλητής πειθαρχημένος με ήθος και ταλέντο. Ως προπονητής είναι σεμνός με συνεχής ενημέρωση και άριστος παιδαγωγός! Στοιχεία που εμείς στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ τα επικροτούμε και τα υποστηρίζουμε, μέσα από σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες με σκοπό την καλυτέρευση όλων. Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής καριέρας και γι αυτόν το λόγο τον εντάξαμε στο δυναμικό μας».

WP_20170720_22_39_35_Pro.jpg

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κονιδάρης σαφέστατα ικανοποιημένος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να λαμβάνω μέρος στα σεμινάρια και όλες τις δραστηριότητες των προπονητών της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αποκτώντας εμπειρίες από γνώστες και ανθρώπους ικανούς  με γνώσεις υψηλού επιπέδου. Ευχαριστώ τον κ. Σάσαλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει», ενώ συνεχίζοντας μίλησε με αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας του, τον ΑΠΣ Κύθνου: « Όσο αφορά την ομάδα μου, θεωρώ ότι ο ΑΠΣ Κύθνου μπορεί να είναι μια νέα ομάδα αλλά έχει θέληση και ταλέντο. Η νέα χρόνια θα είναι αρκετά δύσκολη για εμάς, μιας και όλα τα παιχνίδια και εντός αλλά και εκτός θα πραγματοποιούνται εκτός Κύθνου! Το Δ.Σ.,ο πρόεδρος κ. Λαρετζάκης, ο Δήμος Κύθνου και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιού καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ταχεία ανακατασκευή του γηπέδου, αλλά και την εύρεση οικονομικών πόρων γι αυτήν τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται. Καλή επιτυχία σε όλους».

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares