Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 13:23

Διπλό στη Μύκονο η Κ14 του ΠΑΣ Τήνου

Με μια πολύ σημαντική έφυγε η Κ14 του ΠΑΣ Τήνου από τη Μύκονο, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 επί του Α.Ο. Μυκόνου και πλέον εδραιώνεται στη πρώτη θέση.

Σε ότι αφορά το ματς, οι Μυκονιάτες έδειξαν στα πρώτα λεπτά να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο ΠΑΣ Τήνου κατάφερνε να κλείσει καλά τους χώρους. Τελικά το γκολ ήρθε για την ομάδα του Μάκη Πούλου στο 20’ με τον Θεοδώρου, ο οποίος σε αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον Φώσκολο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Τηνιακοί στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν στροφές και πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 40' με τον Φιλιππούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Α.Ο. Μυκόνου. Ο ίδιος μετά από κόντρες, βρέθηκε σε κενή εστία ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να απαντήσουν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως ο ΠΑΣ Τήνου εντέλει πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-2) με τον Φιλιππούση στο 57', ο οποίος σε αντεπίθεση πλάσαρε τον Πετράκη δίνοντας ταυτόχρονα τη νίκη στην ομάδα του.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθό τον κ. Παπαστολόπουλου

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Πετράκης, Ασράμ, Ρέτσι, Μάρκου, Χίσα, Λούλα, Μελαδίτης, Κοντέλι, Θεοδώρου, Μπάλα, Ζουγανέλης

Αγωνίστηκαν και οι: Νταφούλης, Μπάτσι, Κυριαζίδης, Κωνσταντίνου, Τσόπελας, Παχατουρίδης, Τσιφούτης

ΠΑΣ Τήνου ( Λούβαρης): Φώσκολος, Ρουφεκλής, Πέπα, Βότσι, Κελαδίτης, Βιδάλης, Περπινιάς, Αλβέρτης, Φιλιππούσης, Τζανουλίνος, Βασιλάκης,

Αγωνίστηκαν και οι: Αργυρόπουλος, Αράθυμος, Δελλατόλας

Φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε την αναμέτρηση, όπως αυτή μεταδόθηκε live από τη σελίδα μας στο Facebook

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares