Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 17:58

Και ο Βερώνης στον Αήττητο Σπάτων

Μετά τους Ντένις Χιλάι και Χρήστο Ράγια, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΑΟ Μυκόνου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει την Αθήνα για λογαριασμό του Αήττητου Σπάτων.

Ο λόγος για τον αρχηγό της Κ18 των Μυκονιατών, Μανώλη Βερώνη, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένονται τα τυπικά για να ανακοινωθεί από το Αήττητο Σπάτων.

Ο Βερώνης που τα τελευταία χρόνια έχει θεαματική άνοδο στην απόδοση του, θα λογίζεται ως παίκτης της Κ20 που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, ενώ θα κάνει την δική του προσπάθεια ώστε να λάβει συμμετοχές και με την ανδρική ομάδα.

Οι τρεις πρώην παίκτες του ΑΟ Μυκόνου έχουν διδαχθεί σωστά το ποδόσφαιρο μέσα από της ακαδημίες του Μυκονιάτικου σωματείου, όπου με καθοδηγητή τον Μάκη Πούλο έχουν αποκομίσει πολύ σωστή ποδοσφαιρική παιδεία που αποτελεί ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα τους ενόψει του σημαντικού βήματος που αναμένεται να κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη αυτή την διαδικασία ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αλέξανδρο Κουκάς ανέλαβε προσωπική πρωτοβουλία και εκ των πραγμάτων δείχνει να δικαιώνεται από τις κινήσεις του.

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares