Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 17:07

Διασκέδασαν και διδάχθηκαν στο «UEFA Grassroots Week» τα παιδιά της Κύθνου [pics-vids]

Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΠΣ Κύθνου, καθώς την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος  «UEFA Grassroots Week» επισκέφθηκε το νησί της Κύθνου ο ομοσπονδιακό προπονητής κ Θεόδωρος Ελευθεριάδης.

Το πρόγραμμα της ΕΠΟ που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων και άλλες ενώσεις της χώρας έχει ως σκοπό τη διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές, κυρίως, ηλικίες.

Οι προπονητικές μονάδες που πραγματοποιούνται από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, δίνουν στα παιδιά μία διαφορετική εικόνα για το ποδόσφαιρο και τις βασικές του αρχές.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Δρυοπίδας και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα έλαβαν από ένα αναμνηστικό t-shirt και ένα χρήσιμο βιβλίο εκμάθησης του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου κ. Σταύρος Κονιδάρης, συμμετείχε στο πρόγραμμα στο πλάι του κ. Ελευθεριάδη, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου κ. Λαρεντζάκης.

Το άμεσα επόμενο διάστημα, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε άλλο νησί των Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Κύθνου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το GRASSROOTS FOOTBALL DAY που διεξήχθη στο νησί μας την προηγούμενη Δευτέρα από τον προπονητή τής ΕΠΟ κυριο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ ΚΥΡΙΟ ΦΡΕΡΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ 
Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την  όμορφη αυτή εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares