Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 11:21

Σπουδαίο φιλικό και εμπειρίες με Ατρόμητο για την Κ12 του ΑΠΣ Κύθνου

Ώρα δράσης για τους «λιλιπούτειους» της Κ12 του ΑΠΣ Κύθνου, καθώς μετά από 2 μήνες προετοιμασίας ήρθε η ώα να δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, αποκομίζοντας ξεχωριστές εμπειρίες.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Σταύρου Κονιδάρη θα φιλοξενηθεί από την ΠΑΕ Ατρόμητος στην Αθήνα, όπου εκτός από το ταξίδι που θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τη συλλογή εμπειριών, θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου, που είναι μία από τις καλύτερες στην κατηγορία.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή ( 7/10) και ώρα 15:30 στο προπονητήριο της ΠΑΕ Ατρόμητος (νταμάρι - Χρυσούπολης) και η διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου καλεί όσους επιθυμούν να δώσουν το παρόν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Η επίσκεψη θα κλείσει με μία ακόμα δυνατή εμπειρία για τα παιδιά, καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Super League Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, ο προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου, κ. Σταύρος Κονιδάρης, μίλησε για το παιχνίδι, την προετοιμασία των παιδιών, αλλά και την φιλοξενία του Ατρόμητου:

«Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι σήμερα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το σημαντικό για εμάς παιχνίδι. Ο Ατρόμητος θα μας κάνει την τιμή να μας φιλοξενήσει και θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους φίλους, Σάκη Σάσσαλο που είναι και ο ποδοσφαιρικός μου μέντορας και Γιώργο Κορακάκη, που θα μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.

Τα παιδιά θα δουν που προπονούνται οι παίκτες , τα αποδυτήρια, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, αποκομίζοντας μία ξεχωριστή εμπειρία. Όλοι οι γονείς και οι Κυθνιοί της Αθήνας είναι καλεσμένοι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Μετά τον αγώνα μεταξύ των Κ12 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της super league Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares