Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 19:45

Αγιασμός και ευχές για ακόμη μία δημιουργική χρονιά για τον ΠΑΣ Νάξου [pics]

Η αγωνιστική σεζόν 2017-2018 μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα αποτελεί ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά για τον ΠΑ Νάξου, που χθες πραγματοποίησε τον αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ομάδες Κ14 και Κ16 στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων, ενώ τα παιδιά του ΠΑΣ Νάξου ξεχώρισαν και στις Μικτές ομάδες, όπου πανηγύρισαν την 3η θέση στην Ελλάδα με την ομάδα της Κ16.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την περασμένη περίοδο, ο ΠΑΣ Νάξου ανέδειξε και πάλι ταλέντα που έκαναν το παραπάνω βήμα , με τους Νίκο Παντελαίο, Γιάννη Μαργαρίτη και Γιώργο Κάραπάτη, να μπαίνουν στη μεγάλη λίστα ανάδειξης ταλέντων της ακαδημίας της Νάξου.

Σχετικά με τον αγιασμό, το ρεπορτάζ του naxospress.gr, αναφέρει: Νέα αγωνιστική περίοδο και το … έθιμο απαιτεί αγιασμό για να πάνε όλα καλά. Και οι παράγοντες του ΠΑΣ Νάξου πιστοί στο ραντεβού για τη νέα χρονιά το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του 5Χ5 που διατηρεί ο Πέτρος Μαράκης, προχώρησαν στο μυστήριο του Αγιασμού… Ο παπά Κώστας Κύλης ήταν αυτός που τέλεσε το Ιερό Μυστήριο και μετά πήρε μέρος και στις δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί από την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου σε μία προσπάθεια να νιώσουν πιο άνετα γονείς, φίλοι και βέβαια οι αθλητές της Ναξιώτικης ομάδας. Κάθε χρόνο άλλωστε κλέβει την παράσταση και μία δράση… Φέτος, ήταν οι εκτελέσεις πέναλτι. Και ο παπά Κώστας έχοντας θητεία στο ποδόσφαιρο με την ομάδα του Φιλωτίου δεν έκρυψε τις ικανότητές του κερδίζοντας το χειροκρότημα…

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από τον ΠΑΣ Νάξου; "Τον επίσημο αγιασμό ενόψει της αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ. Στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις «5χ5» του  κου. Μαράκη, παραβρέθηκαν το Δ.Σ της ομάδος, πλήθος γονέων και  αθλητών  από τα τμήματα τις ακαδημίας, καθώς και ποδοσφαιριστές από τα  αγωνιστικά τμήματα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ  Κύλης ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική και αθλητική χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ομάδος ευχήθηκε καλή πρόοδο σε αθλητικό αλλά και σε σχολικό  επίπεδο και έδωσε έμφαση στη πρόοδο του αθλητικού τομέα με απώτερο σκοπό την άνοδο συνολικά όλου του αθλήματος μέσα από τον υγιή συναγωνισμό και το «ευ αγωνίζεσθε».

Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησαν

1. Διαγωνισμός πέναλτι γονέων ,στον οποίο συμμετείχε εκτός τον άλλων γονέων και ο Πάτερ Κύλης.

2. Φιλικοί αγώνες ανάμεσα στα τμήματα τις ακαδημίας.

3. Μπουφές με εδέσματα που πρόσφεραν γονείς των αθλητών μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares