Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 20:06

Νίκη με ανατροπή για την Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου [vid]

Τις δύο νίκες έφτασε η ομάδα Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου καθώς στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο στάδιο της Μυκόνου επικράτησε με 3-1 του Αίαντα Σύρου, σκορ που προήλθε από ανατροπή στο 2ο ημίχρονο.

Με αυτή τη νίκη πλέον η ομάδα του Μάκη Πούλου βρίσκεται στη 1η θέση του ομίλου  με 6 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση με τους ίδιους βαθμούς ο Αίαντας Σύρου.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν να πατάνε καλύτερα στο ματς, χάνοντας δύο ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ.

Τελικά η ομάδα του Αίαντα Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 17' καθώς μετά από σέντρα ο Σκόρδος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Μπουρντένη και έκανε το 0-1 με κεφαλιά.

Στο 2ο ημίχρονο οι Μυκονιάτες μπήκα με στόχο να ισοφαρίσουν κάτι το οποίο κατάφερα στο 64ο λεπτό του αγώνα με τον Καλογερά o οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 1-1.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου πήρε το προβάδισμα με 2-1 μετά από εκτέλεση πέναλτι του Κάνιουρα στο 85'. Το τελικό 3-1 έγινε στο 89' με τον Δάρα μετά από ατομική προσπαθεί και πλασέ να κάνει το 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Μουτάφη και Κουκά

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μπουρντένης, Μπομπάι, Πάπα, Τσάνης (92' Λούλα), Αχμετάι (60' Ισάι), Μπαϊρακτάρης, Δάρας, Μιχίλι (67' Πάγια), Χόντζα (70' Ξυδάκης), Κάνιουρας, Καλογεράς

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ψύλλιας, Γκελάι, Καφετζής

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ ( Ρούσσος): Βαμβακούσης Ν., Βαμβακούσης, Γ., Καραβέλας, Καραμολέγκος, Γουρνάς, Γαληνός, Ζαρμπώνης (67' Πιταούλης), Ανδρεδάκης, Μπλάμο (73' Ευμορφόπουλος), Κουκουλογιάννης (65' Καραγιάννης), Σκόρδος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ανδρέακος, Ροσσολάτος, Χριστόπουλος, Ρογγότης

Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares