Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 10:04

Νίκες για τις Κ12 και Κ16 του Παμμηλιακού, «αποκαλύφθηκαν» οι Γυναίκες

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του οι ομάδες Κ12 και Κ16 του Παμμηλιακού στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο φιλικό της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Αρχικά, η Κ16, σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου, επικράτησε πολύ εύκολα της αντίστοιχης του Μαρπησσαϊκού με 2-6, με γκολ 2 του Λικάϊ, 2 του Αποστολή Μαυρογιάννη και από 1 του Παναγιώτη Βήχου και Αντώνη Κυρίτση. Με τη νίκη αυτή η ομάδα παρέμεινε επικεφαλής του ομίλου της με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο ίδιο γήπεδο η Κ12 , αμέσως μετά από τον αγώνα των Κ16, αντιμετώπισε τον ΑΜΕΣ Νηρέα επικρατώντας με σκορ 1-3. Τα γκολ σημείωσαν: 2 ο Φίλιππος Κουλακιωτης και ένα ο Γιώργος Κουλακιωτης. Η Κ 12 επίσης είναι επίσης επικεφαλής του ομίλου της με δύο στα δύο!

pammiliakos-gynaikes2019_ac101.jpg

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, και να δείξουν την πρόοδο που έχουν κάνει, από την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με την μπάλα ποδοσφαίρου, είχαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που είχε μαζευτεί στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η γυναικεία ομάδα πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την Κ14 του συλλόγου.

Τα συμπεράσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τα κορίτσια! Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε και αυτήν την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων! Το γυναικείο ποδόσφαιρο στης Κυκλάδες έχει μέλλον!

pammiliakos-gynaikes2019-filiko_b7db9.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares