Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 23:14

Κ14: Νίκη για τους Κανονιέρηδες απέναντι στο μαχητικό Α.Ο. Μυκόνου [vid-pics]

Τη νίκη με 4-1 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου πήραν οι Κανονιέρηδες Σύρου στον αγώνα της κατηγορίας Κ14 που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Μετά από ένα ματς στο οποίο οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσέφεραν θέαμα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να χάνουν τη πρώτη ευκαιρία στο ματς μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Παπαδημητρίου να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως ο Ρηγούτσος μπλόκαρε.

Οι Συριανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 10' με τον Καμπάνη ο οποίος μετά από πάσα πλάσαρε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18' οι Μυκονιάτες έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 18' με τον Παχατουρίδη ο οποίος πλάσαρε από κοντά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι Κανονιέρηδες στο 31' θα κερδίσουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νομικός, και στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 38' ο Καμπάνης σκόραρε ξανά με σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να χτυπάει στο έδαφος του τέρματος με τον διαιτητή του αγώνα να υποδεικνύει πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και το κατακύρωσε ως γκολ.

Οι δύο αυτές φάσεις ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟ Μυκόνου, που υποστηρίζουν ότι στη πρώτη δεν υπήρξε πέναλτι και στη  δεύτερη ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Οι Κανονιέρηδες με πολύ ωραίο σουτ από τον Νομικό έκαναν το 4-0, όμως οι «μαχητές» του Μάκη Πούλου δεν άφησαν το ματς και συνέχισαν να διεκδικούν το κάτι καλύτερο με τον Ρουστέμι να μειώνει στο 47'.

Από εκεί και ύστερα οι Μυκονιάτες πίεσαν για να πετύχουν και άλλα τέρματα χάνοντας αρκετές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Γεωργαρά και Παναγιώτου.

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζώρτζης): Ρηγούτσος Α., Μεντρί, Καλλίγερος, Δημόπουλος, Μακρυωνίτης, Νομικός, Χάμζα, Καραγιάννης, Καμπάνης, Νομικός, Ρούσσος

Αγωνίστηκαν και οι: Ραουζαίος, Μαραγκός, Καψάσκης, Βλάχος

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας, Μάρκου, Κυριαζίδης, Γκόγκας, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης, Παχατουρίδης, Ρουστέμι, Παπαδημητρίου, Τσιφούτης, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν και οι: Μπάλλιου, Μπάλας, Πετάι, Μπεσίρι, Χριστούλης, Σαμιωτάκης, Γκιελάι

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades 

Το φωτογραφικό άλμπουμ του αγώνα 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares