Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 16:00

Στον τελικό της Κ14 οι Κανονιέρηδες Σύρου... 2-3 τον ΑΟ Μυκόνου [pics-vid]

Την πρόκριση στον τελικό της Κ14 πήρε η ομάδα των Κανονιέρηδων Σύρου που επικράτησε στον ημιτελικό που έγινε σήμερα στην Τήνο με 2-3 του Α.Ο. Μυκόνου.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν νωρίς και οι Μυκονιάτες το κυνήγησαν μέχρι τέλους, η ομάδα του Γιάννη Τζώρτζη πανηγύρισε την πρόκριση και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό που θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του ΠΑΣ Νάξου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 11:00. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Συριανοί έχοντας και υπερ τους τον πολύ δυνατό αέρα είχαν τα ηνία του αέρα και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καμπάνη στο 31', ο οποίος με μια πολύ καλή προσπάθεια και πλασέ σκόραρε και λίγο αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 34' με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κάνει το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Μυκονιάτες στο 2ο ημίχρονο ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον υπερ τους αέρα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Κατσικαλάκης ήταν αυτό που τελικά έλυσε τη δυστοκία, αφού κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 60' με ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα της Σύρου έκανε 3 τα τέρματα της με το Νομικό στο 65' ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των Μυκονιατών και με πλασέ έκανε το 1-3.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Κατσικαλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71', ενώ λίγο αργότερα οι Κανονιέρηδες έχασαν πέναλτι με τον Καμπάνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Γρυπάρης και Βαρδακαστάνης

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας, Μπάλας, Μιχάσι (43' Μπεσίρι), Γκόγκας, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης, Δακτυλίδης, Κυριαζίδης, Παπαδημητρίου, Ρουστέμι, Τσόπελας

Η υπόλοιπη αποστολή ήταν οι : Ματρίσι, Τάφα, Κοντογιάννης

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζωρτζής): Βλάχος, Μετάι, Νομικός, Μακρυωνίτης, Καλιγερος, Χάμζα, Ρούσσος, Καμπάνης, Νομικός Β., Καψάσκης, Καραγιάννης (64' Μαραγκός)

Η υπόλοιπη αποστολή ήταν οι: Ρηγούτσος

Φωτογραφίες

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares