Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 21:01

Ο κυρίαρχος της Κ-14 ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί και συγχαίρει

Το απόλυτο πέτυχε η ομάδα K14 του ΠΑΣ Νάξου μετά τη σημερινή νίκη στον τελικό κόντρα στους Κανονιέρηδες, αφού έγινε η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου, συγχαίρει τους αθλητές και τους διαιτητές, ενώ στέλνει τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Φυσικά, η φιλοσοφία του συλλόγου επιβάλει και τα συγχαρητήρια στην ομάδα των Κανονιέρηδων.

Η ανακοίνωση:

Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων αναδείχθηκε σήμερα ο ΠΑΣ Νάξου που επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 1-3 των Κανονιέρηδων Σύρου.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν απέναντι τους έναν άξιο αντίπαλο που πάλεψε για τη νίκη, όμως επέδειξαν πάθος και ξεδιπλώνοντας τις ποδοσφαιρικές τους αρετές κατάφεραν να πάρουν μία δίκαιη νίκη και να κρατήσουν το ρεκόρ που κατέχει η το τμήμα της Κ14 του συλλόγου μας, αφού έχει κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα από καταβολής της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Μουστάκης, ο Χωριανόπουλος και ο Παντελαίος .
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Ξενάκης, Κάσα, Φακίνος (36΄Γκούφα), Πουλάι, Μπόσκου, Μερεπέζα, Μαράκης, Ρετζέπι (36΄Βαλέττας), Χωριανόπουλος, Παντελαίος, Μουστάκης.
Αναπληρωματικοί: Λέκκας, Μπλοσίμι, Ρότσι, Βουτσίνος, Πιέτρι.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο για την παρουσία της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φυσικά στην τελική φάση.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην αντίπαλη ομάδα για την εντυπωσιακή προσπάθεια που κατέβαλλε και το πολιτισμένο πνεύμα των ποδοσφαιριστών της και του τεχνικού επιτελείου της!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πάρου και ειδικά τον εντεταλμένο αθλητισμού κ. Μανώλη Μαλαματένιο για τις ευκολίες που παρείχε στην διεξαγωγή του τελικού.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Ειρηναίο Φρέρη που για ακόμη μία φορά φρόντισε να πραγματοποιηθεί ένας άψογος τελικός , αποδεικνύοντας την αγάπη που τρέφει για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο .
Συγχαίρουμε την διαιτητική τριάδα των Καλόγερα, Κουζούμη και Ρούσσου για την απόδοση τους στον τελικό.
Τέλος ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τις ναυτιλιακές εταιρίες Blue Star Ferries και Seajets για την έκπτωση που παρείχαν στην αγορά εισιτηρίων.
Συνεχίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών… και σας θέλουμε όλους μαζί μας.
Για το Δ.Σ του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares